Haberler

PKK'lı Teröristler Hırsızlığa Başladı

Güncelleme:

PKK'lı teröristler, Tunceli'nin Hozat ilçesinde sivil bir minibüsü durdurarak içerisinden 150 karton sigarayı ve Şırnak'ta belediyeye ait iş makinesini gasp etti.

Son günlerde saldırılarını arttıran PKK'lı teröristler, Tunceli'nin Hozat ilçesinde sivil bir minibüsü durdurarak içerisinden 150 karton sigarayı gasp etti. Teröristler ayrıca, Şırnak'ın Silopi ilçesinde belediyeye ait iş makinesi önünü başka bir araçla keserek gasp etti.

MİNİBÜSTEKİ SİGARA VE İŞ MAKİNESİ GASP EDİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, biri kadın toplam 6 bölücü terör örgütü mensubu terörist tarafından Tunceli-Hozat kara yolunun Çiçekli köyü Kurutlu Mahallesi bölgesinde, bir sivil minibüs durdurularak araçta bulunan 150 karton sigara gasp edildi. Açıklamada ayrıca, bölücü terör örgütü mensubu silahlı ve yüzleri kapalı dört terörist tarafından Şırnak'ın Silopi ilçesi Başverimli beldesi Kizir mevkiinde, Başverimli Belediyesi'ne ait iş makinesini önü bir araçla kesilerek gasp edildiği kaydedildi.

5 KAMYONU YAKTILAR

Bölücü terör örgütü mensubu silahlı 4 terörist tarafından Siirt'in Eruh ilçesi Hasantepe Ziyaret mevkiindeki Okçular köyünde parke döşeme işi yapan bir firmaya ait üç adet kamyon durdurularak yakıldı.

Bölücü terör örgütü mensubu silahlı 2 terörist tarafından, Siirt'in Pervari ilçesi Bent köyü bölgesinde de faaliyet gösteren bir firmaya ait 2 adet kamyon durdurularak yakıldı.

İKİ IŞİD MENSUBU YAKALANDI

Açıklamada, 1'inci Hudut Alayı (Kilis) Çobanbey Hudut Karakol Komutanlığı unsurları tarafından, Kilis/Elbeyli Aşağıbeylerbeyi köyü bölgesinde, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollarla çıkıç yapmaya çalışan IŞİD terör örgütü mensubu iki şahsın yakalandığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Şırnak Silopi Hozat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (137)

umut:

o minubus sivil deyil devlet kacakcilik yapiyor halk hareketi bunlara el koyuyor

94
20
yanıtYanıtla
:

YAV BU İŞİD BİLİYOR BOMLAMA YAPMIYOR BOĞAZ KESIYOR MASRAFSIZ İŞ İŞİD BİZİM DOSTUMUZDUR

15
38
yanıtYanıtla
:

AĞALAR SATIN ALMIŞ BUNLARIN HERŞEYINI SATILMIŞ KÜPEKLER

3
39
yanıtYanıtla
YEŞOO:

ÇOK ACİL SİLAHLI İNSANSIZ HAVA ARACI YAPMAMZ LAZIM. PKK yı GÖRDÜĞÜ YERDE yere GÖMSÜN

36
2
yanıtYanıtla
cem:

şu basının vermış olduğu haberler bakın pkk hırsızlık yaptı sonra 150 karton sıgara gasp etı buna bakarsan jandarma polıs her gun bu tur hırsızlığı yapıyor otobuslerde yol konturolunde 2 karton sıgaraya içimek için alan yolcuda alıyorlar el koyuyorlar ve tutanak tutulmuyor bıle

18
13
yanıtYanıtla
:

AÇ KALMIŞ KÖPEKLER BIRAZ YAL VERELIM ONLARA ZUUUHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

4
26
yanıtYanıtla
polis313:

pkk esittir - hirsiz katil sapik dönek pust iki yüzlü vs daglarda magralarda yasarlar domuzla beslenip kacak sigarayi calar namazla galga gecerler , kisacasi serefsizler it domuz sürüsü zararli mahluklardir

21
8
yanıtYanıtla
...............:

Zaten hırsız değilmiydi ki şerefsizler )

27
1
yanıtYanıtla
polis313:

sizde hicmi töre edep kalmadi akilli aile kizini daga verirmi pkk daglar da kürt kizlari ermenilerle kim kime dum duma bu nasil nesil domuzla beslenip domuz yapamaktan baska ne ise yaradiniz hainler. . .

17
9
yanıtYanıtla
sabır:

açlık başlasın bunlar dağılır destek vermeyin vebali var acımasız cani kimseyi tanımaz bunlar pkk maşadır dış güçlerin

18
7
yanıtYanıtla
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title