Haberler

PKK'lı Çiftin Aşkı, AVM'de Kanlı Noktalandı

Güncelleme:

PKK'ya üyelikten sabıkaları olduğu belirlenen Maşallah Aktaş ile Sultan Kar'ın AVM kafeteryasındaki tartışmasında Aktaş, kafedeki müşterilerin önünde sevgilisini öldürdü.

İstanbul'da iki sevgilinin AVM kafeteryasındaki tartışması cinayetle sonuçlandı. Maşallah Aktaş'ın tabancayla 2 el ateş açtığı sevgilisi Sultan Kar hayatını kaybetti. Aktaş gözaltına alınırken, öldürdüğü sevgilisiyle birlikte kaldığı evde 2 pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Çiftin terör örgütü PKK'ya üyelikten sabıkaları olduğu ortaya çıktı.

VURDU, AMBULANS İSTEDİ

Önceki gün, saat 16.00 sıralarında, Esenyurt'ta bir AVM'nin girişindeki kafede buluşan jeofizik mühendisi Sultan Kar (40) ile sevgilisi Maşallah Aktaş (46) bir anda tartışmaya başladı. Belindeki tabancayı çıkaran Maşallah Aktaş, kafedeki müşterilerin gözü önünde sevgilisi Sultan Kar'a 2 el ateş etti. Ardından şoka giren Aktaş, sevgilisi kanlar içinde yerde yatarken "ambulans çağırın" diye bağırdı. Polis, Aktaş'ı gözaltına alırken, ağır yaralı Kar ise hastaneye kaldırılırken ambulansta yaşamını yitirdi.

PKK ÜYESİ ÇIKTILAR

Polis iki sevgilinin Esenyurt'ta kaldıkları evde arama yaptı. Evde 2 pompalı tüfek, çok sayıda fişek ve terör örgütü PKK'nın bayrakları ele geçirildi. İki sevgilin de terör örgütüne üyelikten sabıkalarının olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Esenyurt İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (148)

çözüm süreci:

kimbilir kıza ne teklif etti de kabul etmedi bilinmez bu pkklıların kızlara neler yaptığını ağrı valisi söylemişti daha önce

81
8
yanıtYanıtla
antihain:

bir tasla iki kus diye ben buna derim, biri les digeri hapislerde kes. . . :))))))

52
7
yanıtYanıtla
.....:

YALANNNNNNN BU TAMAMEN YALAN HABERRRRR. O OLAY SIRASINDA ORDAYDIM TANIYORUM KİŞİLERİ. NE TERÖRÜ YAHU BUNLAR İŞ YAPAN ELİT KİŞİLER ÜSTELİK SEVGİLİSİ DEİL ESKİ EŞİ KADINDA BU RESİMDEKİ DEİL. YAHU İŞYERİMİZİN ALTINDA OLDU BU OLAY. . NASIL TERÖR BEE BU HABERİ KİM YAPTII. DEMEKKİ NEYMİŞ HABERLER OCAKLAR SÖNDÜREBİLİYOR MEDYA TAMAMEN YAALANDAN İBARETTTT. LANET OLSUN SİZE

34
17
yanıtYanıtla
Ali:

Ula tipler bak neresi elit. Resmen kandil

yanıt3
yanıt1
mardin türkmeni:

terörüstten elit mi olur, kefayımı yedin sen

yanıt1
yanıt1
YILMAZ GÜNEY:

HAYIRDIRLAN SİZE FAŞİSTLER KAŞINMAYIN AYIK OLUN TEK YOL PKK BAŞKA ÇARE YOKKK BİR BİR KÖLE OLARAK YAŞAMAKTANSA BİR ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI OLARAK ÖLMEK DAHA İYİDİR

8
43
yanıtYanıtla
Ulkucukiz:

Bugünün en güzel haberi :))))

48
3
yanıtYanıtla
türk:

Darısı diğer kürt teröristlere

43
7
yanıtYanıtla
vatandaş:

sabah sabah çok sevindim bu habere. . gidip te cumaya yetişeyim. dua edeyim rabbime. . teröristlerin sonu gelsin diye. .

44
1
yanıtYanıtla
Biz İzleyemedik Tekrarını İstiyoruz!:

Devamını bekliyoruz hevaller selam olsun size vurun birbirinizi

41
2
yanıtYanıtla
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title