Haberler

PKK'dan Vatandaşa Oy Tehdidi!

Güncelleme:

PKK'nın silahlı kanadı HPG, vatandaşları "Eğer sizin ailede bir tek oy AKP veya başka bir partiye gitsin o zaman hesabımız da büyük olacak" diyerek tehdit etti.

PKK'nın silahlı kanadı HPG, vatandaşlara mektup göndererek, "Eğer sizin ailede bir tek oy AKP veya başka bir partiye gitsin o zaman hesabımızın da büyük olacağını sizin bilmeniz gerekir." tehdidinde bulundu.

7 Haziran Genel Seçimleri yaklaşırken, PKK'nın silahlı kanadı HPG'nin, güneydoğuda bazı illerde, AK Parti'ye veya başka bir partiye oy vermemeleri yönünde vatandaşları tehdit ettiği ortaya çıktı.

"TEK BİR OY AKP VEYA BAŞKA BİR PARTİYE GİTSİN..."

"HPG" imzalı tehdit mektuplarında, AK Parti milletvekili adayları ile görüşen ve evlerinde ağırlayan vatandaşlara şu tehditlerde bulunuluyor:

"Biz bir hususa anlam veremiyoruz. Yani AKP bu kadar kirlenmişken nasıl olur da yanında yer alıyorsunuz. Ya anlamıyorsunuz ya da sizi satın alacak paralar akıtmaktadır. Eğer bu duyduklarımız gerçek ise o paraları burnunuzdan getirmesini gayet iyi bildiğimizi sizin de bilmeniz gerekli.

Eğer sizin ailede tek bir oy AKP veya başka bir partiye gitsin o zaman hesabımız da büyük olacağını sizin bilmeniz gerekir."

İşte o mektup:

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (476)

shorbevanmobilWeb@haberler.com:

pkk tehditlerine son için oylar hadepe

50
15
yanıtYanıtla
Bitlisli:

böyle kaşe yok dünyada ve dünyadaki tüm kaşeleri inceleyiniz böyle basit kaşe yok ve mühür yuvası basılarak Hpg elle yazılmıs yani böyle kaşe yok ve uydurmacadır bari adam gibi iftira atsınlar bu akpliler valla mezardaki ölüler bu kaşeyi görseler gülerler ve çoçuklar gibi oyun oynuyorlar bu akpliler ama acısı büyük olacak akplilere ve ayrıca Hdp kimseyi zorlamaz ve ayrıca bize neden böyle şeyler gelmiyor çünkü öyle bir şey yok ve Hdp çıtasını yükseltiyor ama akpliler de çekemiyorlar kıskanıyorlar hahah

51
6
yanıtYanıtla
***TAŞGIN***Mobil-IOS:

İşte pkk bu hdp silah zoruyla terörist yardımıyla barajı aşmak istiyor ama o biraz zor kürt halkı üç çapulcuya boyun eğmez

16
39
yanıtYanıtla
murat:

Ak Paeti HDP nin oylarina konmasi icin her türlü dalavereye basvuruyor

34
19
yanıtYanıtla
mrvn:

yaw arkadas duyduk bunu sorguladık hanı ydgh olsa tamm dıyecem hpg oldugunu gorunce guldum mıt oyunu yıllardır bolgedeyım boyle bırsey gormedım

48
5
yanıtYanıtla
Nerde yayıor istanbulda yok ne Zaman'ın haberi buMobil-IOS:

Yalan haberler bunlar hdp yi kötülüolar

36
14
yanıtYanıtla
URFA 63mobilWeb@haberler.com:

Yahu bırakın bunları işi gücü kalmadı milletimi tehdit etsin bırakın artık MİT yapmıştır kitapsızlar Yandaş Türk Medyası

35
11
yanıtYanıtla
HALEmobilWeb@haberler.com:

HDP yi karalamak icin bu yalanlar ama buna gelmeyecegiz oyum HDPPPPPPPP

33
13
yanıtYanıtla
yalan:

yalan haber yalannnn

38
5
yanıtYanıtla
Kürt BahomobilWeb@haberler.com:

Yalan haber baktıki barajı aşacak HDP hemen iftirala basladilar asıl terörist akp hukumetidir

20
23
yanıtYanıtla
Tüm 476 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title