Haberler

Şok İddia! PKK Bahoz'un Cesedini Suriye'den Çıkarıp Gizlice Kandil'e Götürecek

Güncelleme:

Terör örgütü PKK'nın, Suriye'de öldürülen Bahoz Erdal'ın Kandil'de olduğu algısını oluşturarak, Erdal'ın cesedini Suriye'den alıp Kandil'e getireceği iddia ediliyor.

Bahoz Erdal'ın Suriye'nin PYD bölgesinde öldürülmesi üzerine PKK-PYD ilişkisi kanıtlandı. Zor duruma düşen örgüt Erdal'ın Suriye'de değil Kandil'de olduğu algısı oluşturmaya çalışıyor. Böylece cesedin Suriye'den çıkarılarak Kandil'e getirileceği iddia ediliyor.

YENİ BİLGİLER ORTAYA ÇIKTI

Pkk'yı yöneten isimlerden "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'in Suriye'de rejime karşı savaşan Tel Hamis Tugayı tarafından öldürülmesiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Şehir savaşlarını yaymayı planlayan ancak başarılı olamayan, gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla büyük darbe alan terör örgütü PKK'nın lider kadrosunun yakalanması için çalışma başlatıldı. Türk istihbaratının yaptığı çalışma sonucu Bahoz Erdal'ın Amerikalılarla birlikte IŞİD'e karşı gerçekleştirilen Menbiç operasyonunu yönettiği belirlendi. Bu aşamadan sonra ise Bahoz sıkı takibe alındı.

EN UYGUN ZAMAN BEKLENDİ

Bahoz Erdal'ın, Menbiç operasyonunun koordinasyonunda görev alması nedeniyle sürekli sahada yer aldığı tespit edildi. Bunda, operasyona katılan 900 teröristin öldürülmesi ve bunun örgüt içerisinde zaafiyete yol açmasının da etkin olduğu kaydedildi. Daha önce de yakalanması için iki operasyon düzenlenen Bahoz, birincisinden son anda kaçarken, ikincisinden yaralı olarak kurtulmuştu. Bu nedenle operasyon için en uygun zaman beklendi.

BOMBA ALTINDA PATLADI

Saldırı anı için Bahoz'un doktor kontrolü için gittiği Himo yolu seçildi. Teröristin aracını 8 Temmuz Cuma günü Kamışlı'dan Himo'ya giderken takibe alan Tel Hamis Tugayı, aynı aracı dönüş yolunda, Kamışlı'nın 3 kilometre batısında Himo'daki kamp çıkışında havaya uçurdu. Aracı havaya uçuran bombanın ise Erdal'ın oturduğu koltuğun altına yerleştirildiği iddia edildi.

ABD PANİKLEDİ

Öte yandan, İçişleri Bakanlığı ödül yönetmeliği kapsamında aranan teröristler listesindeki 4 milyon liralık kırmızı kategoride yer alan Bahoz'un Suriye'de PYD'nin bölgesinde öldürülmesi, PKK-PYD bağlantısını da belgeliyor. ABD, bu durum karşısında zor duruma düşerken, Bahoz'un Suriye'de değil Kandil'de olduğu algısı oluşturulmaya çalışılıyor.

CESEDİ SURİYE'DEN ÇIKARILACAK

Bahoz'un cesedinin Suriye'den çıkarılması, hatta Kandil'e götürülmesi planının yapıldığı belirtildi. Ayrıca önümüzdeki günlerde Bahoz'un Irak'taki bir hava saldırısında öldürüldüğü haberlerinin servis edilebileceğine dikkat çekiliyor.

PKK, IRAK'TA ÖLDÜRECEK!

Türk istihbaratı tarafından Menbiç operasyonunu yönettiği belirlenen ve sıkı takibe alınan Bahoz Erdal'ın aracını havaya uçuran bombanın, oturduğu koltuğun altına yerleştirildiği iddia edildi. Bahoz'un cesedinin Suriye'den Kuzey Irak'a taşınacağı ve "hava saldırısında öldü" haberlerinin servis edileceği belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fehman Hüseyin Suriye PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

HAVUZ MEDYASI VE AVANELERİ:

YOK YOK KANDİLE DEĞİL UZAYDA KAÇIRMIŞLAR :))) ULAN BU HAVUZ MEDYASINI KİM YÖNETİYOR :))) YAZIK LAN O KADAR PARAYI BANA VERSEYDİNİZ BEN SİZE DAHA SAĞLAM BİR SENARYO YAZARDIM. . .

6
3
yanıtYanıtla
KISA KES AYDIN HAVASI OLSUN:

YAV HE HE :))))

4
4
yanıtYanıtla
HAVUZ MEDYASINDA NİTELİK SORUNU VAR:

YOK YOK KANDİLE DEĞİL UZAYDA KAÇIRMIŞLAR :))) ULAN BU HAVUZ MEDYASINI KİM YÖNETİYOR :))) YAZIK LAN O KADAR PARAYI BANA VERSEYSDİNİZ BEN SİZE DAHA SAĞLAM BİR SENARYO YAZARDIM. . .

6
1
yanıtYanıtla
dikkatt:

haberde türk istihbaratının aldıgı bilgilere göre diyor:)) yahu sizin türkiyede hava alanın içinde, meclisin kapısında, her yerde patlama oluyor haberiniz yok. ama işıdın oldugu bölgeden; A haberiniz var. uydur uydur koyun uyut. . .

3
1
yanıtYanıtla
Nazmi Dayı:

leşini hayvanat bahçesine verin işe yarasın

1
1
yanıtYanıtla
misafir:

bu vaana hainlik yapan eninidesonunda gebereçek türkmiletinin ekmeyini yerler buvaahainlikyaparlarsiyaseçilerhdpli olsunchpliolsun kominist devletmi kaldıkomisliğiyeözenenler sonuhüsrandır insanların huzurbatıyorgüzelim ülkeyinehale getirdiniz atatürkün kurduğu cumhuriyete hainlikyapansonu ölümdür

1
0
yanıtYanıtla
Koca Yörük:

KARAYILAN VE BAYIK TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNDE SAKLANMA İHTİMAİLİNİN BİR ÖRNEĞİ

1
0
yanıtYanıtla
nilo:

tc boş konuşuyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title