Haberler

Pirlo: Seksten Bile Güzel

Güncelleme:

Juvuntuslu futbolcu, "Bütün oyuncular kendini iyi hissetmeli ve bir takımın parçası olmalı. İyi hissettir. Aslında bu seksten bile güzel." dedi.

Juventus'un 36 yaşındaki İtalyan yıldızı  Andrea Pirlo Dünya Kupası'ndan sonra Milli Takım'ı bırakacağını açıkladı.

"BREZİLYA BENİM SONUM OLACAK"

Brezilya'daki Dünya Kupası bir futbol efsanesini son kez milli forma altında futbolseverlerle buluşturacak. İtalyan futbolunda sürekli üst düzey mücadelelerde yer alan Andrea Pirlo Brezilya'nın kendisi adına Milli Takım'ın sonu olduğunu açıkladı.

"ASLINDA SEKSTEN BİLE GÜZEL"

Tecrübeli futbolcu, "Genç oyuncuların gelişmesi ve şans bulabilmesi için yapılması gereken bu" diye konuşan Pirlo sözleri ilginç bir benzetmeyle noktaladı. "Bütün oyuncuların kendini iyi hissetmesini sağlayan bir takımın parçası olmak kendinizi gerçekten iyi hissettiriyor. Aslına bakarsanız bu seksten bile güzel. Çünkü hem daha uzun sürüyor hem de bir hata yaptığınız zaman bu sadece sizin hatanız olmuyor." dedi.

"YATAKTA ASKER OLACAĞIMA SAHADA ASKET OLURUM"

İtalyan arkadaşını örnek veren Pirlo, "Mesela Cassano'ya bakın. Şimdiye kadar en az 700 sevgilisi olmuştur fakat İtalya Milli Takımı'nda pek de o kadar başarı sağlayamadı.Eğer onun yerinde olsaydım kesinlikle tatmin olmazdım. Yatakta asker olacağıma sahada asker olmayı tercih ederim." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Andrea Pirlo Juventus Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title