Haberler

Pınarhisar'lılar Başbakan Erdoğan'ın "Cumhurbaşkanlığı adaylığını" değerlendirdi -

Eski Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı, ''Başbakanımızın cumhurbaşkanı adayı olmasından heyecan ve mutluluk duyduk'' dedi.

Eski Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı, ''Başbakanımızın cumhurbaşkanı adayı olmasından heyecan ve mutluluk duyduk'' dedi.

Kapılı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın, cumhurbaşkanı adayı olmasından büyük onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Pınarhisarlıların Başbakan Erdoğan'a vefa borçları olduğunu belirten Kapılı, şöyle konuştu:

''2002'de AK Parti'yi kurarak, Türkiye'nin Başbakanı oldu. 2002'den bugüne kadar Türkiye'de birçok istikrarlı gelişme gözlüyoruz. Eskisi gibi büyük enflasyonlar yok. Artık istikrar var. Bu istikrarın bozulmaması için Başbakanımızın, cumhurbaşkanı olması gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığını heyecanla karşıladık. Başbakanımız, açık ara farkla cumhurbaşkanı olacaktır.''

- "Erdoğan, Türkiye için büyük bir şans"

Başbakan Erdoğan'ın kaldığı dönemde cezaevinde başgardiyan olarak görev yapan ve emekli olan Necmi Polat ise Erdoğan'ın sohbetlerinde sürekli ülke meselelerini anlattığını söyledi.

Sohbetlerinde Erdoğan'ın büyük hayallerinin olduğunu kendilerine anlattığını belirten Polat, Erdoğan'ın en büyük hayalinin cezaevinden çıktıktan sonra ülkenin daha iyi yönetilebilmesi için bir parti kurmak olduğunu ifade etti.

Erdoğan'ın kendilerine anlattığı birçok proje ve hayalini gerçekleştirdiğini dile getiren Polat, şöyle konuştu:

"Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 4 ay cezaevinde kaldı. Cezaevinde kaldığı süre içerisinde bizlerle sohbet ederdi. Her sohbetinde ülkenin iyi yönetilmediğini, yeni bir siyasi ve iradenin olması gerektiğini, cezaevinden çıktıktan sonra ilk işinin bir siyasi parti kurmak olduğunu söylüyordu. Sürekli bu yönde çalışmalar yapar, kağıt kalem elinde not ederdi. Sohbetlerinde ülkenin daha iyi yönetilmesi için en üst düzeyde yönetici olmak için planları olduğunu anlatırdı."

Polat, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'nin gelişimi ve kalkınması için gece gündüz demeden çalıştığını ve adaylığının Pınarhisar'da heyecanla karşılandığını vurguladı.

Erdoğan'ın cezaevi yıllarında olduğu gibi şu anda da çok mütevazi olduğunu dile getiren Polat, "Cumhurbaşkanı adayı olduğu için kendisini tebrik ediyoruz. Memleket sevdalısıydı. Sürekli memleket sorunlarını anlatırdı. Bizlere anlattığı projeleri bir bir hayata geçiriyor" diye konuştu.

- "Fahri hemşehri olarak görüyoruz"

Esnaf Musa Anıl Kurtuluş ise Başbakan Erdoğan'ın dünyadaki sayılı liderler arasında olduğuna dikkati çekti.

Erdoğan'ı fahri hemşehri olarak gördüklerini vurgulayan Kurtuluş, "Cumhurbaşkanlığını kazanacağını inanıyoruz. Başbakan Erdoğan cumhurbaşkanı olduğundan Türkiye'yi dünya ülkeleri arasında en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.

İlçede ikamet eden Vehpi Aşut ise Başbakan Erdoğan'ın Pınarhisarlı vatandaşları sevdiğini ve kendilerine kucak açtığını söyledi.

Pınarhisarlı vatandaşların Erdoğan'a gereken desteği vermediğini ileri süren Aşut, cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Erdoğan'a tam destek vermek istediklerini kaydetti.

-Vatandaşlarla röportaj

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Kapılı Pınarhisar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title