Haberler

Pınar Karşıyaka'da Palacios Müjdesi

Pınar Karşıyaka'da dizindeki sakatlık nedeniyle 21 Aralık'ta deplasmanda oynanan Torku Konyaspor maçından bu yana takımdan ayrı kalan Palacios'tan iyi haber var. İyileşerek takımla antrenmanlara başlayan Kolombiyalı pivotun Eurocup'ta çarşamba günü oynanacak Dolomiti Energia Trento maçına kadar hazır duruma geleceği bildirildi.

Pınar Karşıyaka'da dizindeki sakatlık nedeniyle 21 Aralık'ta deplasmanda oynanan Torku Konya spor maçından bu yana takımdan ayrı kalan Palacios'tan iyi haber var. İyileşerek takımla antrenmanlara başlayan Kolombiyalı pivotun Eurocup'ta çarşamba günü oynanacak Dolomiti Energia Trento maçına kadar hazır duruma geleceği bildirildi.

Bu sezon ligde 8.6 sayı, 4.5 ribaund, Euroleague'de 8.3 sayı, 4.2 ribaund ortalamaları yakalayan Palacios, ligde son 4, Eurocup'ta ise 2 maçta forma giyemedi. Eksik oyuncusu kalmayan Pınar Karşıyaka'da guard arayışı ise sürüyor. Daha önce Lazeric Jones, Casper Ware gibi isimleri gündeme alan Pınar Karşıyaka, NBA D-League'den guard bakıyor.

ŞAMPİYON OKULLU OLDU

Spor Toto Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, İzmir Bilfen İlköğretim Kurumu öğrencileri ile bir araya geldi. Söyleşiye oyunculardan Can Altıntığ, Kenan Sipahi ve Kenny Gabriel, okulun küçük erkekler basketbol ve futbol takımları ile 4, 5, 6 ve 7'nci sınıf öğrencileri katıldı. Öğrenciler, üçlüyü okul yılları, spor yaşamları ve sosyal yaşamları ile ilgili soru yağmuruna tuttu. Can, küçük öğrencilere, "Profesyonel sporcu olmanın yolu bu işe hayatınızı adayıp çok çalışmaktan geçiyor" öğüdünü verdi. Çocuklara imza dağıtan basketbolcular birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Pınar Karşıyaka İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title