Haberler

Piknik Dönüşü Cinayete Bir Tutuklama

Güncelleme:

Samsun'da piknik dönüşü yol vermeme meselesinden çıkan kavgada Alper Sel'i pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen Recep İçlek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun'da piknik dönüşü yol vermeme meselesinden çıkan kavgada 30 yaşındaki Alper Sel'i pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen 25 yaşındaki Recep İçlek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 19 yaşındaki Hüsama Ü. ise adli kontrol altında kaydıyla serbest bırakıldı.

Olay üç gün önce Samsun'un İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi 9 Eylül Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre ruhsatsız pompalı tüfeğini yanına alan Recep İçlek ile Hüsama Ü., Murat U., Ünal E.'nin kullandığı GNA 415 plakalı Gürcistan plakalı otomobille pikniğe gitti. Piknikte mangal yapıp alkol alan arkadaş grubu, daha sonra otomobille gezmeye başladı. Bu sırada 55 SB 241 plakalı otomobil sürücüsü Alper Sel ile diğer araçtaki grup arasında yol vermeme meselesinden tartışma çıktı. Ardından şüpheliler olay yerinden ayrıldı. Otomobille gezmeye devam ederken kısa süre önce tartıştıkları Alper Sel ile yeniden karşılaşınca aralarında tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası otomobilden pompalı tüfekle inen Recep İçlek, Sel'e ateş ederek ağır yaralayıp olay yerinden kaçtı. Yaralı Sel ise kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şüphelilere takibe aldı. Recep İçlek ile Hüsama Ü.'yü Çorum'un Kargı İlçesi Hacıhamza Köyü'nde yakalanarak Samsun'a getirdi. Diğer iki şüpheli ise kaçtı.

Yakalanan şüphelilerden Recep İçlek pompalı tüfekle ateş ettiğini itiraf ederek, "Olay günü birlikte olduğum arkadaşlarla pikniğe gidecektik. Avlanırız diyede yanıma evdeki pompalı tüfeğimi alıp arabaya binerek piknik yerine gittik. Mangal yapıp alkol aldıktan sonra otomobille gezmeye başladık. Olay yerine geldiğimizde ismini sonradan öğrendiğim Alper Sel'de aracıyla gezerken yol verme meselesinden tartıştık. Daha sonra olay yerinden otomobille ayrıldık. Biz gezmeye devam ettiğimizde Alper otomobilin camına vurup bizi durdurdu. Ben tüfeği yanıma alıp araçtan indim.  Elinde sopa vardı. Küfür edip saldırdı.  Daha sonra ben korkutmak için havaya bir el ateş ettim. Bu sırada elini beline atınca silah olduğunu düşünüp yere doğru ateş ettiğimde şahıs düştü. Neresine isabet ettiğini bilmiyorum. Yanına gittiğimde hareketsiz yatıyordu. Sonra kaçtık" dedi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Recep İçlek ile Hüsama Ü. savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Burada ifade veren Hüsama Ü. adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakılırken, Recep İçlek ise kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan olaya karıştıkları iddia edilen Ünal E. ve Murat U.'nun yakalanması için polisin yürüttüğü soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gürcistan İlkadım Samsun Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (1)

xxxx:

Allah mekanını cennet etsin Alper. Şu dünyada iyiler çok uzun yaşamıyor ne yazık ki :(

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title