Haberler

Philips, Arab Health Fuarında İnovatif Ürünlerini Sergiledi

Güncelleme:

Philips, Arab Health 2015 Fuarında hasta konforunu artırmak ve verimliliği yönetmek için sunduğu inovatif çözümlerini sergiledi.

Philips, Arab Health 2015 Fuarı'nda hasta konforunu artırmak ve verimliliği yönetmek için sunduğu inovatif çözümlerini sergiledi.

Sağlık hizmetleri alanında erken teşhis için Ar-Ge yatırımlarına önem vererek teknoloji odaklı çalışmalar yürüten Philips, hasta bakımının iyileştirilmesi için de geliştirdiği yeni ürünlerini Arab Health Fuarı'nda beğeniye sundu.

Fuarda tüketicilerin kendi sağlıklarının yönetimini kontrol altına almasına imkan tanıyan ürünlere de yer veren Philips, bu alanda ergonomik çözümler üreterek, daha rahat ve uygun maliyetli iyileşme ve evde bakımı mümkün kılan teknolojik ürünlerini tanıttı.

Philips'in hasta konforunu artırma ve verimliliği yönetme amacıyla geliştirdiği Ingenia 1,5T S Manyetik Rezonans (MR) cihazı fuarda dikkati çeken ürünleri arasında yer alırken, cihaz ilk seferde doğru görüntüleme vizyonuyla tasarlandı. Ingenia MR cihazı, hastalara tetkik sırasında görüntüleyebilecekleri bir görsel tema seçme fırsatı sunarken, işitsel deneyim de sağlayarak hastaların tetkik sırasında daha rahat olmalarını kolaylaştırıyor.

Philips'in ultrason sisteminde yenilikçi çözümler sunduğu Affiniti cihazının yanında, tedavi alanında geliştirdiği Veradius Unity de fuarda sergilenen ürünler arasında yer aldı.

"Sağlıklı yaşama engel olan fonksiyonları ele alarak çözümler üretiyoruz"

Philips Üst Yöneticisi (CEO) Frans van Hauten, fuarda ürün standlarını ziyaret ederek ürünler hakkında bilgiler verdi.

Hauten, inovasyonu benimseyen bir marka olarak Philips'in ilham kaynağının insanların olduğunu belirterek, bu noktada geliştirdiği ürünleri tanıtmak ve daha fazla kitleye ulaştırmak için Arab Health Fuarı'nın önem taşıdığını söyledi.

Philips Sağlık Ortadoğu ve Türkiye Başkan Yardımcısı Diederik Zeven ise 124 yıllık bir şirket olduklarını aktararak, teknoloji alanına elektronikle başlayarak hizmet verdiklerini ve daha sonra aydınlatma çözümleri üreterek sağlık hizmetlerine de geçiş yaptıklarını ifade etti.

Philips, her yıl bütçeden Ar-Ge çalışmalarına 1,8 milyar avro pay ayırdığını vurgulayan Zeven, bunun yaklaşık 1,2 milyarlık kısmını ise sağlık alanında çalışmalar yürütmek için harcadıklarını dile getirdi.

Zeven, dünyanın birçok ülkesinde araştırmalar yaptıklarını ve bunların büyük bir kısmını Çin, Hindistan, Amerika ve Hollanda'da yürüttüklerini kaydederek, şunları söyledi:

"MR cihazında, insanların sağlık hizmetini en iyi şekilde sunma amacının yanında, onların nasıl daha rahat bir hizmet alabilecekleri ve korkularını hafifletebilecekleri noktasında da çözümler üretmeyi hedefledik. Sağlıklı insanlardan yola çıkarak kişilerin hayatlarını daha kaliteli hale getirecek teknolojiler sunuyoruz. Bu doğrultuda sağlıklı yaşama engel olan fonksiyonları ele alıyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Her pazar bizim için çok önemli.

Her ülkenin kendi iç dinamiklerine göre ihtiyaçları değişiyor ve biz de o pazara yönelik teknoloji geliştiriyoruz. Böylece çok çeşitli ürünler sergiliyoruz. Ortadoğu'da bulaşıcı olmayan hastalıkların oranı yüksek. Bu nedenle de pazarın ihtiyaçları hızlı bir şekilde artıyor. Bu bölgede tedavi sürecinde daha iyi tanılar sağlayarak, hastaların sonuçlarını iyileştirecek çözümler hedefliyoruz."

Bireylerin sağlıklı yaşam beklentilerini iyileştirecek ürünlere önem verdiklerini vurgulayan Zeven, bu noktada doktorların teşhis aşamasında karar vermelerine yardımcı olacak şekilde teknolojik ürünler geliştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. - Dubai

Kaynak: AA / Güncel

philips Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title