Haberler

Pfdk'dan Bursaspor'a Kötü Haber

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantı sonrasında Bursaspor'a 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantı sonrasında Bursaspor'a 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Bursaspor Kulübü'nün, 16.04.2014 tarihinde oynanan Bursaspor - Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bursaspor Kulübü'nün, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 65 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bursaspor kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen 5. ihlal olmasından dolayı takdiren 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 150 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan'ın hakem soyunma odası koridorlarında hakareti nedeniyle takdiren 105 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bursaspor Kulübü idarecisi Rıdvan Şen'in müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 15 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title