Haberler

Petrolspor, Van B.Belediyespor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Batmanı 3.Lig 3.Grupta temsil eden Petrolspor, Van Büyük Şehir Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

Petrolspor, Van'a hazırlanıyor

3. Lig 3. Gruptaki Batman temsilcisi Petrolspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da oynannması gereken Bergama Belediyespor maçının ertelenmesinin ardından haftayı maç yapmadan kapatan Petrolspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Vanspor müsabakası için önceki gün çalışmalarına başladı.

TP Koru sahasında günde çift antrenman yapan Petrolspor'da sakat olan tüm futbolcularda iyileşti.

"ZOR MAÇ OLACAK"

Ligde son iki haftayı maç yapmadan kapatan Petrolspor'un Vanspor karşısında göstereceği performans merak konusu olurken, takımlar arasındaki puanların bir birine çok yakın olması maçın önemini had safhaya çıkarıyor.

Zorlu Van Büyük Şehir Belediyespor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Metin Şimşek, "hafta boyunca Bergama karşılaşmasına çok iyi hazırlanmıştık. TFF tarafından ertelenen karşılaşma moralimizi bozdu. Ara vermeden Van maçı hazırlıklarına başladık bizim için çok zor bir karşılaşma olacak. Takım olarak bu karşılaşmadan puan ve puanlarla dönüp taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title