Haberler

Petrolspor'lu Şehmus, Banvit'e Transfer Oldu

Güncelleme:

15 yaşındaki başarılı basketçi Şehmus Hazel, Türkiye'nin başarılı basketbol takımlarından Banvitspor'a transfer oldu.

Yıllardır Petrol spor altyapısında tüm basket karşılaşmalarında forma giyen 15 yaşındaki başarılı basketçi Şehmus Hazel, Türkiye'nin başarılı basketbol takımlarından Banvit spor'a transfer oldu.

Uzun süredir Banvit spor'un transfer gündeminde olan yetenekli sporcunun ailesinin isteği doğrultusunda Banvit spor'a transfer olması sevinçle karşılandı.

Şehmus gibi yarının teminatı olan çok sayıda sporcularının transfer teklifi aldıklarını belirten Petrol spor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Banvit spor gibi bir takıma Petrol spor'dan bir sporcunun transfer edilmesi bizi olduğu kadar tüm Batman spor kamuoyunu sevindirdi. Sporcumuzun ailesinin onayı alındı. Eğitim başta olmak üzere tüm hakları güvence altına alındı. Kendisine başarılar diliyoruz. Petrolspor altyapısının ne kadar güçlü olduğu aşikardır. Bize bu başarıları yaşatan yönetici arkadaşlarım başta olmak üzere basketbol antrenörleri Aydın Demirboğa, Murat Lale ve Tahir Gök'ü tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Türkiye Banvit Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title