Haberler

Petrolspor Akademi Liginde Oldukça Başarılı

Güncelleme:

Batman Petrolspor U14-U15-U16-U17 futbol takımları, hafta sonu Batman ve Tarsus'ta oynadıkları karşılaşmalarda rakiplerinden puan alarak ligde zirveye ortak oldular.

Akademi liginde mücadele eden Batman Petrol spor U14-U15-U16-U17 futbol takımları, hafta sonu Batman ve Tarsus'ta oynadıkları karşılaşmalarda rakiplerinden puan alarak ligde zirveye ortak oldular.

Kırmızı-Beyazlı ekip futbol takımları tüm branşlarda rakipleri karşısında oynadıkları güzel futbol ile sporseverlerin büyük beğenisini kazandılar.

Petrol spor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Akademi liginde futbol takımlarımızın son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlarla zirveye ortak olmaları bizi olduğu kadar tüm Batman spor kamuoyunu sevindirmiştir. Amacımız centilmenlik kuralları çerçevesinde tüm yaş gruplarında başarılı olmaktır. Alınan bu başarılı sonuçlardan dolayı teknik heyet ve sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Haftanın toplu sonuçları: U14 Petrol 3- Tarsus -2, U15 Petrol 3- Tarsus -0, U16 Tarsus 1- Petrol -1
U17 Tarsus 1- Petrol- 1...

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Petrolspor Tarsus Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title