Haberler

Petrolkenti Kadın Girişimci Derneği'nden Anaokulu Öğrencilerine Oyuncak

Batman Petrolkenti Girişimci Kadın Derneği tarafından Sason Alparslan Anaokulu'nda eğitim gören öğrencilere oyuncak hediye edildi.

Batman Petrolkenti Girişimci Kadın Derneği tarafından Sason Alparslan Anaokulu'nda eğitim gören öğrencilere oyuncak hediye edildi.

Dernek Başkanı Perinaz Yaman, yaptığı açıklamada, ilçede bulunan tek anaokulun öğrencilerinin oyuncaklara ihtiyacı olduğunu ve okulun büyük bir ihtiyacı olan top havuzunu kurmak için de çeşitli çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Çocukların yüzünü güldürmenin ve çocuklar için bir şeyler yapmanın kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Yaman, "Bulunduğumuz okul, tek anaokulu olduğu için, bu anaokulunda oyuncaklar eksikti. Biliyorsunuz etrafımız her taraf kan, savaş, gözyaşı. Hani bir nebze de olsa çocukları mutlu etmek, çocuklar için bir şeyler yapmak çok güzel. Okul müdürümüzle de görüştük, bu okula bir top havuzu lazım, inşallah onun için bir çalışma yapacağız, Allah nasip ederse. Tabi böyle duyarlı hocalarımızın bu konuların üzerinde durması, bizleri haberdar etmesi, yada eksikleri gidermeye çalışması bizleri daha da mutlu etti" diye konuştu.

Okul Müdürü Elif Belge, okullarında çok az oyuncak bulunduğunu ve olan oyuncakların çoğunun kullanılamayacak kadar eskidiğini söyledi.

Belge, "Okul Aile Birliği Başkanımız Metin Özmen'in vasıtasıyla tanışmış olduğumuz Perinaz Yaman, okulumuza oyuncak alarak, başlatmış olduğumuz oyuncak kampanyasına katkıda bulunmuşlardır. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Batman Sason Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title