Haberler

Petrol Kararı Altını da Vurdu

Güncelleme:

Petrolün 4 yılın en düşük seviyesine gerilemesi altın fiyatlarına da yansıdı. Altın, bir ayın ilk haftalık kaybına hazırlanıyor.

Altın, petrolün 4 yılın en düşük seviyesinde gerilemesinin tüketici fiyatlarının düşeceği ve enflasyona karşı korumalı menkul değere talebin zayıflayacağı beklentilerini artırması ile düşüşü 3. güne taşıyarak bir ayın ilk haftalık kaybını kaydetmeye hazırlanıyor.

SPOT ALTIN GERİLEDİ

Spot altın yüzde 0.9 kadar gerileyerek ons başına 1,181.84 dolar olarak 20 Kasım'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü ve Singapur saati ile 12:01'de 1,183.03 dolardan işlem gördü. Altın bu hafta yüzde 1.6 gerileyerek 1,207.93 dolar ile 21 Kasım'da ulaştığı 3 haftanın en yüksek seviyesinden İsviçre altın oylaması öncesinde kayıpları genişletti.

ALTIN YILLIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GERİLEYEBİLİR

Altın, kısmı olarak enerji fiyatlarındaki düşüş ile enflasyonu canlandırmada başarısız olan Fed'in varlık alım programını sonlandırması nedeniyle ikinci yıllık düşüşü kaydetmeye hazırlanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

gerçekmobilWeb@haberler.com:

Peki nezaman pompa fiyatlarina yansıyacak bu dusus motorin benzin hic düşmüyor

10
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

O KADAR DÜŞÜYOR AMA FİYATLARDA DEĞİŞME YOK KİMSEDE TEPKI GOSTERMİYOR

9
1
yanıtYanıtla
memocan:

bir bilen varsa Allah Rızası için açıklasın. . petrol fiyatı düşüyorda benzin, mazot niye ucuzlamıyor??? Pomopa fiyatları Türkiyede domatese mi endexli arkadaş bu nedir ya

9
1
yanıtYanıtla
İBRAHİM:

BİZİM GİBİ KOYUN MİLLET OLURSA, HERŞEY MÜSTEHAK. HİÇBİR ZAMMA TEPKİ GÖSTERMEYEN, BOYKOT EDECEĞİNE DAHA DA TÜKETEN MİLLETE BUNLAR AZ BİLE. .

6
1
yanıtYanıtla
bahoz:

Araba alacaktım pıyasa ucmus o yuzden almayı dusunmuyorum. . . bı kısı bana altınla araba fıyatının beraber dustugunu soyledı dogrumu bu ??

5
2
yanıtYanıtla
ahmet:

vatandaşı enayi yerine koyuyorlar günün siyasetcileri

2
2
yanıtYanıtla
SÜRMELİ:

ALTINLA ARABANIN DEGİL VERGİLERİN ARTMASIYLA ALAKASI VAR

2
0
yanıtYanıtla
kapkara:

külliyen zarar. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Lokman. ArizMobil-IOS:

Sabir Sabir. Allahim

0
1
yanıtYanıtla
ÖzkanMobil-IOS:

Ya arkadaşlar okadar çok şikayetçi iseniz ne öyle dilekçe ile şikayet eder gibi konuşuyorsunuz. Siz milleti örgütleyinde siz Çıkın sokaklara. Internet fenomeni gibi hava konuşmakla olmuyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title