Haberler

Peşmergeler, IŞİD'in 3 Karargahını Ele Geçirdi

Güncelleme:

Mahmur hattından sorumlu peşmerge güçlerinin komutanı Sirwan Barzani, Karaçuh tepelerinin batısında bulunan üç IŞİD karargahını ele geçirdiklerini duyurdu.

Peşmerge güçlerinin komutanı Sirwan Barzani, Karaçuh tepelerinin batısında bulunan üç IŞİD karargahını ele geçirdiklerini söyledi.

ÜÇ IŞİD KARARGAHI ELE GEÇİRİLDİ

Rudaw TV'nin haberine göre, Mahmur hattından sorumlu peşmerge güçlerinin komutanı Sirwan Barzani, Musul'a bağlı Güver beldesi çevresinden, IŞİD mensuplarını uzaklaştırdıklarını açıkladı. Sirwan Barzani, 'Karaçuh tepelerinin batısında bulunan üç IŞİD karargahını ele geçirdik' dedi.

Öte yandan IŞİD ile peşmergeler arasında, Süleymaniye'nin Kalar İlçesi ve Celevla beldesi arasında bulunan Nakşibendi karakolu çevresinde de çatışmalar başladı. 6 örgüt mensubunun etkisiz hale getirildi belirtildi.

30 MİLYON DOLAR ÇALDILAR

Kürt kanalı, 10 Ağustos'ta Musul'a bağlı Celawla ilçesine saldırdıktan sonra, dün gece kamu kurumlarını yakan örgüt mensuplarının, bir bankadan 30 milyon dolar çaldıklarını bildirdi. Banka Müdürü Hamid Raşid, 'İlçedeki memurların bir yıllık maaşı ve devlet tarafından tahsis edilen projelerin ödeneklerini çaldılar' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Musul Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (69)

elazığ:

ışıd, kürt bölgesinin genişlemesinde kullanılan taşeron bir terör örgütüdür.ışıd ortadan kaybolunca, kürtler bu bölgelere sahiplenecek mimarı amerikadır.

24
32
yanıtYanıtla
elazig palugarip_yolcu@live.de:

sanane olim

yanıt0
yanıt0
Hasan:

yorumları okuyunca ne kadar beyinsiz varmış diyorum ışidin zulmune destek veren cehennemliktir.

49
6
yanıtYanıtla
KÜRT OĞLU KÜRT:

bu ışid şeytan ve onun çacoklarıdır....ŞYTANINDA SAKALI VAR...SİYAH SANCAKTA ONLARIN KILIFI..ONLARA CEHENNEMDE YANACAK SOYSUZ AŞAĞILIK YARATIKLARDIR.........

43
9
yanıtYanıtla
kürtüz ölene kadar:

kormuyoruz ulan kormuyoruz ısıdmış bu saatten sonra firavun gelse bükemez bileğimizi boynumuzu.. her biji kürdistan her biji kahramanlar

22
22
yanıtYanıtla
bilaldtoxin@gmx.de:

hadi la ordan abd olmasa ISID tek pesmergeyi degil pkkyi pydi bile yok ederdi birkac günde dua edin abd abinise o sizi kurtardi.

yanıt0
yanıt0
ahmetaliko1@yahoo.com:

Vay aptal vayy, ulan sizi haritadan 1 tugay asker siler be, çapulcuyla köşe kapmaca oynamayı savaşmı sanıyorsunuz ey salak kro...

yanıt0
yanıt0
amedali_21@hotmail.com:

abd nin de sizin de canınız cehenneme kürtler birbirlerine yeter de artarlar bile kürtlerin kürtlerden başka dostu yok

yanıt0
yanıt0
cemo:

pesmergeler büyük darbe yapmis vay be bunlar kimin sayesinde oluyor abdnin köleleri sizi.

15
27
yanıtYanıtla
TR06:

Amerika sözünü dinlemeyen İslam Devletinin kurulmasından çekiniyor. İslam devleti yerine kendi güdümündeki Kürt devleti için çaba gösteriyor. Ancak hesap edemediği şey İslam Devletine katılımın fazla olması.

14
25
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title