Haberler

Peşetedeki 'Bomb' Yazısı Paniğe Neden Oldu

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA9- TÜRK Hava Yolları'nın(THY) İstanbul-Hannover seferini yapan yolcu uçağının tuvaletinde peçeteye yazılmış 'Bomb' yazısı paniğe neden oldu.

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA9- TÜRK Hava Yolları'nın(THY) İstanbul- Hannover seferini yapan yolcu uçağının tuvaletinde peçeteye yazılmış 'Bomb' yazısı paniğe neden oldu. Uçak, bomba araması için Hannover Havalimanı'na iniş yaptı. Uçakta yapılan aramalarda ise herhangi bir bulguya rastlamadı.

İstanbul-Hannover seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait TK-1555 sefer sayılı uçağı Hannover Havalimanı'na iniş yapmak için son hazırlıklar yapıldı. Bu sırada kabin memuru tuvaletleri kontrol ettiği sırada bir peçeteye yazılmış 'Bomb' yazısı buldu. Durumun uçağın kaptan pilotuna bildirilmesinin ardından Hannover Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'yle irtibata geçildi. Yetkililer havalimanını uçuşlara kapatırken, Türk Hava Yolları uçağı yerel saatle 16.50'de Hannover Havalimanı'na sorunsuz şekilde inişini gerçekleştirdi. Güvenlik güçlerinin uçakta yaptığı aramalarda herhangi bir bulguya rastlamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları İstanbul Hannover Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title