Haberler

Tayvanlı Genç, Ölen Sevgilisinin Küllerine Gelinlik Giydirip Evlendi!

Güncelleme:

Sevgilisinin ölümünün ardından çok üzülen Tayvanlı Lai, kız arkadaşının külleriyle evlendi ve ona bir veda seremonisi düzenledi.

Tayvanlı Lai, ölen sevgilisinin külleriyle evlendi ve ona bir veda seremonisi düzenledi. Sevgilisinin ölümünün ardından çok üzülen Tayvanlı Lai, Hsinchu köyünde kız arkadaşının külleriyle evlendi ve ona bir veda seremonisi düzenledi. Veda seremonisine arkadaşları ve ailesi de katıldı.

SEVGİLİSİNİN KÜLLERİYLE EVLENDİ

Lai adıyla bilinen Tayvanlı bir adamın, sevgilisinin ölümünün ardından ona duyduğu bağlılığı göstermek istediği ve külleriyle evlenme kararı aldığı düşünülüyor.

HAYALETLERLE EVLİLİK ASYA'DA YAYGIN

Kameraya alınan düğünde Lai, eşinin küllerinin bulunduğu bir vazoyu tutuyor. Duygu yüklü videoda Lai ve seremoniye katılanlar, işlemler sırasında gözyaşlarını siliyor. Video Lai'nin bir düğün arabasına binip ayrılmasıyla bitiyor.

Hayaletlerle evlilik Asya'da yaygın; ölen sevgilisinin cesediyle evlenildiğinde onun ahirette mutlu olacağı düşünülüyor. Ama vazoya gelinlik elbisesi giydirip bu tarz bir seremoni düzenlemek daha duyulmamış bir olay.

Kaynak: mirror.co.uk, Hellen Whitehouse.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title