Haberler

Perinçek: HDP'yi Meclise Sokmak Meclise Canlı Bomba Sokmak Demek

Güncelleme:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HDP'yi meclise sokmanın, canlı bombaları meclise sokmak olduğunu söyledi.

Partisinin Antalya Olağan İl Kurultayı'nda konuşan Perinçek, Halkların Demokratik Partisi'ne ağır sözler ile yüklendi. Perinçek, "HDP'yi meclise sokmak demek canlı bombaları meclise sokmak demektir." dedi.

OLAĞAN KURULTAY DÜZENLENDİ

Vatan Partisi Antalya 1'inci Olağan Kurultayı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in katılımı ile Antalya'da bir otelde gerçekleştirildi. Kurultaya, Doğu Perinçek'in yanı sıra davetliler ve partililer katıldı.

"CANLI BOMBALARI MECLİSE SOKMAKTIR"

Türkiye'nin PKK terör örgütü tarafından bölünmesine izin vermeyeceklerini aktaran Perinçek, verilen mücadeleyi desteklediklerini söyledi. 78 milyonun asker ve polisin yanında olduğunu ifade eden Perinçek, "HDP'yi meclise sokmak demek canlı bombaları meclise sokmak demektir. PKK'nın başarısı ile iktidarlık düşünenler bunda başarısız olacaklar. Amerika ile birlikte hükümet planı yapanlar yenilenecekler. Karamsarlığı bırakalım. Türkiye bu savaştan büyük bir kararla çıkacaktır. Bu savaş aynı zamanda Türkiye'yi kendine getirecektir" dedi.

"SURİYE VE TÜRKİYE'NİN KADERİ BİRDİR"

Türkiye'den kaçan terör örgütü üyelerinin Suriye'de eğitilerek tekrar Türkiye'ye gönderildiğini ileri süren Perinçek, "Siz sınır içerisinde savaş kazanıyorsunuz diğer taraftan Suriye'nin kuzeyinde konuşlanmış bir terör örgütü ile mücadele içindesiniz. Buradan kaçan teröristler orada beslenerek tekrar geri geliyor. Bu sorun sadece ülkemizi değil komşularımızı da yakından ilgilendiriyor. Suriye'nin Irak'ın ve Türkiye'nin kaderi birdir. Bizler iç içe geçmiş birer milletiz. Bugün bölücü terörden kurtulmak ve ekonomik güç sağlamak için bölge ülkelerine ihtiyacımız var.

"UÇAK OLAYI ARKADA KALDI"

Rusya en büyük ihracat ortağımızdır. Türkiye ekonomisi Asya'da soluk alıyor. Güvenlik alanında bu ülkeler ile işbirliği şarttır. Bu bölgelere giderek görüşmeler yaptık. Uçak olayı arkada kaldı. Türkiye, Çin ve Rusya ekonomisi ile ekonomisini ayakta tutuyor. Cumhurbaşkanı Rusya ile ilişkileri bir an önce kurmalıdır. Rus pilotunu havada vurmak bir cinayettir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Doğu Perinçek Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (122)

Kürt:

HDPlileri meclise taşıyan sen değilsin 6 milyon Kürt ve devrimci oyudur. Senin gibi ırkçı ajanların haddinemi HDPlileri sorgulamak.

42
46
yanıtYanıtla
VANLI:

Rumuzuna yalandan Kürt yazma Hdpli ermeni öz ve öz ermenisin

yanıt33
yanıt8
waybe:

APONUN CAN YOLDASI PERINCEK YANYANA POZVERMISTIN HIRPO

24
57
yanıtYanıtla
BAĞDEŞTLİ:

Sen kim oluyorsun HDP yi ağzına alıyorsun

58
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

pkk kamplarına gidip apoyla resim çektirirken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

17
46
yanıtYanıtla
SEZER:

Sürekli sayfalarda görevlendirilmiş hdpli ermeniler var bunlar toplu beğeni yapıyor sayfaları paylaşıyor Rumuzlarına kürt yazıp hdp destekciliği yapanların yüzde 90''ı ermeni kökenli

28
20
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN KÜRT:

Bu Hdpyi meclise sokan Türkiyede 4 Milyon ermeni ve 1, 5 Milyon Kürttür. Allah Hdpkkyı islah etsin

31
11
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

HDP YE OY VERENLER GERÇEK OKUMUŞ AYDIN KÜRTLER VE TURKİYEDEKİ AYDIN VE ÖZGÜRLÜKÇÜLER İLE GERÇEK SOLCULARDIR

yanıt2
yanıt0
ZAZA:

Zaten Hdp terördür zulümdür hdp terör örgütü listesine alınması gerekiyor ama işte bu ülkede hukuk adalet yok

30
10
yanıtYanıtla
Amed Mobil-IOS:

Seni Ada'm yerine koyuyorsak senin gibi olalım....bay topal....

12
26
yanıtYanıtla
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title