Haberler

    Performans Canavarı Meizu Mx4'ün Uluslararası Fiyatı Belli Oldu

    Meizu'nun iddialı modeli Meizu MX4'ün uluslararası fiyatı ortaya çıktı.

    Emre Çetinkaya - -

    Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi Meizu MX4'ü tanıtmıştı. İlk baştan beri bir performans cihazı olarak anılan Meizu MX4 şimdi ise yavaş yavaş satışa sunuluyor. Tanıtım esnasında açıklanmayan cihazın uluslararası fiyatı ise geçtiğimiz gün ortaya çıktı.


    Belirtilene göre Meizu MX4'ün 16 GB modeli 449 dolara, 32 GB modeli ise 489 dolara satılacak. 64 GB'lık modeli ise şu an için sipariş vermek mümkün değil. Bu yüzden fiyatı da henüz belli değil. Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda gibi pazarlarda satışa çıkacak olan cihazın dağıtımına ise bu ayın sonlarında başlanması bekleniyor.


    Diğer taraftan cihazda, 5.36-inç büyüklüğünde ve 1152 x 1920 piksel çözünürlüğünde ekran, Sony IMX220 Exmor RS'li 20.7 MP arka kamera, 2 MP ön kamera, sekiz çekirdekli MediaTek MT6595 işlemci, 2 GB RAM ve 3100 mAh batarya gibi özellikler yer alıyor.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title