Haberler

Pereira: Sow Satılınca Planlarım Bozuldu

Güncelleme:

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, "Türkiye'ye geldiğimden bu yana iki forvetle oynamak istiyordum ama Sow'u kaybettik ve planlarım bozuldu." dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ve oyunculardan Mehmet Topal, yarın akşam oynanacak Ajax maçı öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

"Dünya futbolunda bir geleneği olan bir takımla yarın akşam oynayacağız." diyen Pereira, "Ajax dünya futboluna çok yetenekli oyuncular sundu. Şu anda da iyi oyuncuları var. İki takım da yarın akşam kazanmak isteyecek. Kaliteli bir maç olacağına inanıyorum. Taraftarımız için de güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Onların da desteğine ihtiyacımız olacak." dedi.

"FARKLI BİR FENERBAHÇE İZLEYECEKSİNİZ"

Portekizli teknik adam, "Avrupa Ligi ve Türkiye ligi farklı kulvarlar. Kendi sahamızda son maçımızı kaybetmiştik. Çünkü defansif oyunumuzu oynayamamıştık. Ama biz bu ligde ilerlemek istiyoruz. Yarın farklı bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Oyunu domine etmek isteyen, kazanmak isteyen bir Fenerbahçe göreceğiz. Pozitif oynayan iki takım olacak sahada. İyi bir maç olacak diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"SOW'UN GİDİŞİ PLANLARIMIZI BOZDU"

Sow'un gidişiyle alakalı konuşan Pereira, "Türkiye'ye ilk geldiğimde benim amacım hep çift forvet oynatmaktı. Ama transfer döneminin sonunda Moussa Sow'u sattık. O gidince planlarımız değişti. Şimdi elimizde iki forvet kaldı. Onların fizik kondisyon durumunu da önemsemek zorundayız. Her ikisi de 90'ar dakika oynarsa ve ileride bir sakatlık çıkarsa o zaman zor durumda kalırız. Bundan dolayı bazen tek bazen çift forvetle oynayacağız." dedi.

VAN PERSIE KONUSU

Van Persie'yle arasında problem olup olmadığı şeklindeki soruya cevap veren Pereira, "Kötü bir ilişkim olmadı. Hocanın da oyuncunun da düşünceleri farklı olabilir. Benim görevim elimdeki 25 oyuncuyu en iyi şekilde idare etmektir. Van Persie aramıza katıldığında fiziksel anlamda yeterli değildi. Hergün çalıştı ve fiziksel durumu iyiye gitti. Her maç 90 dakika oynamak isteyen bir oyuncu. Bu da çok normal. Ben herkesi aynı seviyede tutmaya çalışıyorum. Aramızda hiçbir sorun yok. Barcelona'yla ilgili haberler çıkıyor ama bana kimse bu konuyla ilgili gelmedi. Bunu sadece gazeteciler yazıyor. Ben bu spekülasyonları daha fazla uzatıp, beslemek de istemiyorum." dedi.

GALATASARAY DERBİSİ

Sadece Galatasaray maçını değil, ondan sonraki maçları da kazanmak zorunda olduklarının altını çizen Pereira, "Baskı bana en iyi enerji veren unsurlardan bir tanesi. Baskı benim için pozitif bir şey. Biz büyük bir takımız ve büyük takımlar stressiz maç yaşamazlar. Biz yarın akşam her şeyi yapacağız kazanmak için. Bu pazar ya da başka bir pazar... Biz hep kazanmak için oynayacağız. Ben ilk geldiğimde de söyledim. Biz pozitif oynayacağız. Agresif oynayacağız. Bu maç bunu yapmaya çalışacağız. Bu yeni kurulmuş bir takım. Bu tür takımların her zaman zamana ihtiyacı vardır ama benim hedefim hiç değişmedi. Henüz bu şekilde bir takım olmadık ama ileride bu olacak. Bu camiaya yakışır bir takım olacağız. Benim arkamda hiç böyle bir taraftar olmamıştı. Bu taraftara şampiyonluk hediye etmek istiyorum. Şampiyonluğun en büyük favorisi Fenerbahçe'dir." diye konuştu.

MEHMET TOPAL: İYİ BİR TAKIM OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ

Mehmet Topal ise yaptığı açıklamada, "Ajax hem genç hem de iyi futbol oynayan bir takım. Bazen istediğimiz seviyeye çıkamadığımız zamanlar oluyor. Biz iyi bir takım olduğumuzu göstermek için oynayacağız. Bizden 1 puan öndeler. Bu yüzden galip gelmek için oynayacağız. Hem 3 puan hem de iyi futbol oynamak istiyoruz. Önemsiz karşılaşma diye bir şey yok. Kayserispor maçında 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Bu da bir baskı oluşturdu. Burada alacağımız bir mağlubiyet bu hafta oynayacağımız iki maçı da moral açıdan kötü etkileyecekti. Biz yeni bir ekibiz. Nasıl daha iyi bir takım olacağız. Bunun üstünde çalışıyoruz." dedi.

MEHMET TOPAL: ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA ZAMANI

"Çok kaliteli oyunculara sahibiz." diyen Topal, "Artık telafisi olmayan haftalardayız. Sezon başı hep zaman istiyorduk ama o zamanın dolduğunu düşünüyorum. Artık elimizi taşın altına koymamız gerekiyor diye düşünüyorum. Josef konusunda hocamızın yanında yorum yapmak bize düşmez. Hocamız kime görev verirse, o en iyi şekilde oynamaya çalışıyor. Bu hocamızın taktik seçimidir. Biz de saygı duyup, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal Fenerbahçe Moussa Sow Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Muhsin:

kıvırıyor naaapsın , yazııkkk Cem Yılmazın dediği gibi yazııkk . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title