Haberler

Pereira, Fenerbahçe'de Kalacağına İnanıyor

Güncelleme:

Teknik Direktör Vitor Pereira, kötü oyuna rağmen galibiyetlere devam ettiği sürece Fenerbahçe'nin başında kalacağını düşünüyor.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü, ilk yarı sonuna kadar bir şekilde kazanarak zirveden kopmamaya ve yerini sağlama almaya çalışacak. Portekizli çalıştırıcının hedefinin, devre arası takıma yapılacak yeni takviyelerle kafasındaki kurguyu oturtmak ve sezon sonunda iyi futbolla şampiyonluğa ulaşmak olduğu öğrenildi.

NE TARAFTAR NE YÖNETİM MEMNUN

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira son dört maçta, üç galibiyet ve bir beraberlik almasına rağmen bir türlü camianın güvenini kazanamadı. Sarı-lacivertli ekibin oynadığı futbol, ne taraftarı ne de yönetimi memnun ediyor. Bunun farkında olan Portekizli çalıştırıcı, planlarını ilk etapta sadece kazanmak üzerine yapıyor.

TAKIMDA KALACAĞINA İNANIYOR

Pereira seri galibiyetlerle yerini sağlamlaştırmaya çalışırken, ligin ikinci yarısında da kafasındaki radikal değişikleri hayata geçirmeyi düşünüyor. Portekizli hoca tek golle dahi olsa kazanmaya devam ettiği müddetçe takımın başında kalacağını hesaplıyor.

HÜCUM HATTINA TAKVİYE

İkinci yarıya kadar yarışı zirveye yakın götürmek isteyen sarı-lacivertli takımın teknik patronu, devre arası önemli bir kaç değişikliğe imza atacak. Ara transfer döneminde hücum hattına takviye yapacak olan Portekizli hoca, böylelikle kafasındaki ikili forvete daha rahat dönebilecek. Fernandao ve Van Persie dışında golcüsü bulunmadığı için bu iki ismi çok dikkatli kullanmak zorunda kalan Pereira işler iyi giderse bir golcü transferiyle kadroyu takviye edip takımı rayına oturtmak amacında.

SİSTEM DEĞİŞECEK

Portekizli hoca takımı mecburen 4-2-3-1 düzeninde sahaya sürse de kafasında hâlâ çift forvetli sistem var. Ve mutlaka bir şekilde bu sisteme dönmek istiyor. Çünkü şu anki format mecburiyetten kullanılıyor. Pereira'nın asıl arzusu takımı 4-4-2 düzeninde sahaya sürmek.

SOW PLANLARI BOZDU

Aslında, Pereira adına tüm planları bozan isim Moussa Sow oldu. Senegalli'nin takımda kalması için çaba sarfedilmesine rağmen rekor ücretle Al Ahli'ye gitmesi tüm düzeni tıkadı. Sow'u ikinci forvet gibi kullanmanın planlarını yaparken, Senegalli'nin gidişi Portekizli'yi sıkıntıya soktu.

GÖZE HOŞ GELEN FUTBOL OYNATACAK

Bu sebeple Pereira ilk yarı bir şekilde kazanarak ilerlemek, devre arasında Sow tarzında bir oyuncu almak ve ikinci yarı kafasındaki sistemi kurup, göze daha hoş gelen bir takım izlettirmek istiyor. Ligde çıktığı 10 maçta 6 galibiyet alan Vitor Pereira, 21 puan topladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Moussa Sow Fenerbahçe Milliyet Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Fenerbahçeli yakup Mobil-ANDROID:

Bırak bu işleri pareira mısın nesin takımın içine ettin utanmadan konuşuyosun

4
0
yanıtYanıtla
Boş boş Mobil-ANDROID:

git ulan basimizdan. senin oynatacagin futbollada...rezillik

3
1
yanıtYanıtla
He he öyle sen öyle san:

Ligdeki en iyi kadro Fenerbahçe''de ama 10 maçta toplam 10 gol atmış, yani baş başına 1, 5 gol. Ayıptır ayıp, hani Fenerbahçe ligin en çok gol atan takımı olacaktı, Avrupa da tek bir başarın yok, futbolculuk kariyerin iki ligle sınırlı, senden olmaz. Bu kadronun başına sen yakışmıyorsun.

2
0
yanıtYanıtla
DURUŞUNOLSUN:

KORKAK OYNATMA KOY PERSİNE FERNANDAO NANİ DİEGO YU DÖŞE CEVRESİNE ADAMLARI BENIM KADROM BU YENILSEMDE BEN BÖLE OYNİCAM DE GERİ ADIM ATMA ISRARCI OL DURUŞUN OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
bekirMobil-ANDROID:

hoca isine cok karisiyorlar basari gelmiyor degilmi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title