Haberler

Pereira: Diego'ya Güvenerek Büyük Hata Ettim

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımın Diego'suz gösterdiği performansın ardından "Diego'ya güvenerek büyük hata etmişim." dedi.

F.Bahçe, Nani'nin forvetin arkasında serbest oynadığı yeni dizilişle hayat buldu. Sarı-lacivertli takım, 4'ü lig, 1'i kupa olmak üzere 5 resmi maçta bu yeni sistemiyle 4 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken, 14 gol attı, sadece 1 gol yedi. Otoriteler, Kanarya'nın bu sisteme geçişte geç kaldığını savunuyor. Peki Vitor Pereira neden bu hamleyi yapmakta geç kaldı? Bunun nedeni Diego'ya güvenmesi.

DIEGO'YU KESTİ, FENER UÇUŞA GEÇTİ

Fotomaç'ın haberine göre; Portekizli hocanın ligin ikinci yarısı ile birlikte kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede, Diego'suz Nani merkezli diziliş gündeme geldi. Ancak Pereira, "Ona güveniyorum. İkinci yarıda patlama yapacaktır" diyerek Diego'da ısrar etti. Ancak sambacı beklenen o patlamayı bir türlü yapamadı. Pereira, başkan Yıldırım'ın da telkinleriyle hatasından döndü; Diego'yu kesti, Fener uçuşa geçti. Tecrübeli hocanın şimdilerde, "Diego'ya güvenerek büyük hata etmişim" diye hayıflandığı öğrenildi.

FATURASI AĞIR OLDU

Pereira'nın Diego hayranlığı pahalıya patladı. Portekizli hoca geç de olsa hatasından döndü ama bunun faturası ağır oldu. Üst üste puan kayıpları, Kanarya'yı şampiyonluk yarışında geriye düşürdü. Taraftarın yuhaladığı Diego'ya büyük ihtimalle yol verilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

reis:

fb hiç transfer yapmasın bu taktikle 25. haftada şampiyon olur. . yazık ettin pereira şu gerizekalı inadın yüzünden, v. perisi bu sistemde gol kralı olurdu. . . bide josefin yerine ozanı koysan, daha ofansif ayağa pas yapan bi takım olur fb. . ahh ah.

5
1
yanıtYanıtla
OgzMobil-IOS:

Malesef gec kaldiniz fb, taraftari olarak bjk sampiyonlugunu ve yeni stadyum unu kutlarim ama senol gunes haric bjk nin bu basarisi kesinlikle hirvat hoca ya aittir, nokta

2
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 4. 000 Fatiha Suresini oku, Allah (C. C. ) katında tüm gün Namaz kılıyormuşsun sevabı al. Okuyan ölümden başka her sıkıntıdan kurtulur.

0
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, beş vakit Namaz ını vaktinde kıl. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa ‘’Namaz Mümin Miracıdır’’ diye buyuruyor. Ne demişler Namaz kılanı yarı yolda koymaz. Müslüman Namaz İslam ın beş şartından biridir. Allah (C. C. ) Kabul etsin. Günde oturarak, sureleri içinden okuyarak 500 rekat kılarsın Müslüman.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title