Haberler

Pereira'dan Terraneo'ya: İkisi Bir Arada Olmuyor

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, kendisinden hesap soran Terraneo'ya "Şampiyonluk mu istiyorsunuz, yoksa güzel futbol mu? Çünkü futbolda ikisi bir arada olmuyor" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kazandıkları maçlardan sonra bile yapılan eleştirilere isyan etti.

TERRANEO'YA SERZENİŞTE BULUNDU

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Portekizli teknik adam şampiyonluğa oynayan takımların her zaman eleştirildiğini belirterek, kendisinden iyi futbol nedeniyle hesap soran Giuliano Terraneo'ya serzenişte bulundu. Pereira, oynanan futbolu beğenmediğini söyleyen İtalyan sportif direktöre Galatasaray örneğini verdi.

"İKİSİ BİR ARADA OLMUYOR"

"Bu ligi analiz ederek geldim." diyen Pereira, "Geçen sezon Galatasaray kaç maçı 1-0 kazanarak şampiyon oldu. Juventus ve Chelsea gibi takımlar 1-0'larla şampiyon oluyor. Karar verin, 'şampiyonluk mu istiyorsunuz?' yoksa 'güzel futbol mu?' Çünkü futbolda ikisi bir arada olmuyor" diyerek İtalyan sportif direktörü adeta haşladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Fotomaç Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Durum Vahim:

Biri suna Besiktas maclarini izletsin. . . .

6
1
yanıtYanıtla
realite:

bence ikinizlede olmuyor..kaç hafta oldu fb bir taktik bulamadı..böyle rezil futbol olmaz..sıradan kayseri bile son 25 dkka dalga dalga geldi..2 yi bulamadığın için sıradan gs tek atakla berabere kaldı..bence ilk 30 dkkada 2 bulmak şart yoksa bu iş yürümez..

5
0
yanıtYanıtla
realite:

tamam da bu kadar da can sıkıcı futbol olmaz..seyirci 1 gol görmeye gelmez..en azından evdeki maçlarda şaha kalk ıp 4 atmalısın..deplasmanda 1-0 a razıyız...birde deplasmanlarda o ruhsuz forma(daltonlar gibi) giyilmemeli..rakip sarı lacivert formayla her an fb ile maç yaptığının farkına varmalı..çok saçma bir forma,açık mavi beyaz,sanki, mahkum gibi..

5
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

Laf etti bal kabağı. O zaman sahada deliler gibi arada sıra oraya, buraya koş, yolcu BAŞKAN nasıl olsa sizi şampiyon yapmanın bir yolunu bulur.

4
0
yanıtYanıtla
özfb li:

pereira bi şeyi bilmiyor burası avrupa değilki..ortalık eyyamcı hakem kaynıyor..1-0 ken aleyhimize her an bir penaltı frikik veirlebilir..nitekim veriliyorda..o yüzden bence önce 2-0 ı bulmalı..sonrası zaten gelir..

3
0
yanıtYanıtla
Samet:

Niye la Barcelona Manchester City falan gibi takımları hiçmi izlemedi bu adam. Ayrıca Beşiktaşta bu sene şampiyon inanıyorum. Beşiktaşlı değilim ama üç senedir harika oynuyorlardı tecrübe yoktu genç takım bu sene artık olucak şampiyon futbol dedinmide güzel değil harika oynuyorlar hatta.

3
0
yanıtYanıtla
la kovun sunuMobil-ANDROID:

ersun yanaldan sevgiler ;)

1
0
yanıtYanıtla
cemil1404:

ikisi bi arada olmuyor muu?lan bayern münih barcelona ve sayamayacağım bi dünya avrupa şampiyonu takım kötü futbolla mı şampiyon oldu. sığır. beceremiyorsan defol gittttt

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title