Haberler

Pendik'te Teröristin Hazırladığı Patlayıcı Elinde Patladı

Güncelleme:

Pendik'te el yapımı patlayıcı hazırlarken, patlayıcının infilak etmesi sonucu terörist yaralandı.

Pendik'te el yapımı patlayıcı hazırlarken, patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan şüpheli ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı.

AKŞAM SAATLERİNDE PATLAMA MEYDANA GELDİ

Edinilen bilgiye göre, Sülüntepe Mahallesi 18 Mart Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen patlama sesinin ardından polis ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde sesin, parça tesirli el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu çıktığını tespit edildi.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

İncelemelerine devam eden polis ekipleri, cadde üzerinde bulunan Çil Sokak'ta 2 adet patlamamış el yapımı patlayıcı ile ve etrafta kan izlerine rastlaması üzerine çalışmalarını derinleştirdi. Çevredeki vatandaşlardan eşkal bilgisi alan polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ŞÜPHELİ VE KIZ ARKADAŞI GÖZALTINDA

Çalışma kapsamında çevredeki hastanelerin acil servislerini incelemeye alan polis ekipleri, elinden yaralanarak hastaneye gelen bir şüpheliyi ve yanında bulunan kız arkadaşını gözaltına aldı.


3 ŞÜPHELİ DAHA GÖZALTINDA

Çalışmalarını genişleten polis ekipleri, yaşanan olayla ilgili 3 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

Bombalı eylem hazırlığında olduğu belirtilen 5 şüpheli sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Pendik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (22)

Diyarbakırlı:

Gebermemiş ona üzüldüm, hiç kimsenin ölmesini istemem fakat bobmba hazırlarken elerinde patlayınca sanki sayısaldan para çımış gibi seviniyorum geçen kışta 4 PKKiti bu şekilde gebermiti et parçaları tavana ta karşı binaya kadar sıçramıştı 15 teröriste komşuların ihbarıyal zincirleme olarak yakalanmıştı, Allah Türkiyeyi koruyor Allah şehştlerimize rahmet etsin

104
2
yanıtYanıtla
muhalif:

Bu pislikleri hastaneye neden sokuyorlar, catisma görüntüsüyle gebertin gitsin

89
0
yanıtYanıtla
can:

gebertin gitsin pislikleri

85
0
yanıtYanıtla
kriminal:

la niye tedavi ediyorsunuz bağlayın bombayı götürün boş araziye patlatın

79
1
yanıtYanıtla
KİME NİYET, KİME KISMET...:

REZİDANS GÜZELİ ZİYARETİNE GİTSİN BARİ. . . . . . .

42
0
yanıtYanıtla
DÜNYADA BÖYLE BİR DEVLET YOK:

TERÖRİST BAŞINI BESLEYEN ONUN ÇAKALLARINI TEDAVİ EDEN MECLİSTE YER VEREN

39
0
yanıtYanıtla
hahaha:

şimdi bunu malulen emekli yapıp maaş bağlamasınlar. . . . hahaha

33
0
yanıtYanıtla
xxxx:

hastaneye almayın gebersin yada vuruyum bir pislik azalır

27
0
yanıtYanıtla
BİRDE TEDAVİ Mİ EDİLECEK?:

BULDUĞUNUZ YERDE SIKAMADINIZ MI KAFASINA? KAÇARKEN VURDUK DEMEK BU KADAR MI ZOR? ONLAR SİZE ACIYOR MU EY POLİS KARDEŞLERİM? BUNLARIN NEFES ALMASI BİLE GÜNAH YA. . . GEBERTİN GİTSİNLER HAİNLER.

24
0
yanıtYanıtla
Adsiz:

Hic Tedavi edtmeyeceksin bu lesleri

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title