Haberler

Pendik'te Silahlı Banka Soygunu

Güncelleme:

Pendik'te banka şubesine giren iki soyguncu silahını aldıkları güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sora 100 bin TL'yi alıp kaçtı.

Pendik'te bulunan bir banka şubesine saat 16:00'da gelen şapkalı ve güneş gözlüklü 2 kişi silahla banka çalışanlarını etkisiz hale getirdi.

Güzelyalı İnönü Caddesi 22 numarada bulunan bir banka şubesine gelen saldırganlar güvenlik görevlisinin de silahını alarak vezneye yöneldi.

100 BİN LİRAYI ALIP KAÇTILAR

Veznede bulunan 100 bin TL'yi alan iki soyguncu hızla banka şubesinden çıkarak yaya olarak kaçtılar.İhbar üzerine olay yerine gelen polis, inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, banka şubesinde parmak izi çalışması yaptı. Polis şapka ve güneş gözlüğü takan iki soyguncunun kimliğini belirlemek için güvenlik kameralarını incelemeye başladı.Soygun srasında bankada bulunan müşteriler polisin incelemesinin ardından bankadan ayrıldı.

"KOLAYLIKLA PARALARI ALDILAR"

İçeride olan bir kadın müşteri eşinin dışarıda bekelediğini belirterek "Sessizce içeri girdiler.Kalabalıkyoktu, çok kolaylıkla paraları aldı.Ben bağırdım ne oluyor diye bağırınca teyze yerinde otur,sessiz ol dediler" diye konuştu. Polsin incelemeleri sırasında bazı vatandaşlarında bankamikten para çektikleri görüldü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzelyalı Pendik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title