Haberler

Pendik'de Bir Binanın Çatı Katı Alev Alev Yandı

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ / İstanbul DHAPendik'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ / İstanbul DHA

Pendik'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay saat 01.30 sıralarında Pendik Kavakpınar Mahallesi Körfez Sokak 69 numarada meydana geldi. 5 katlı binanın çatısının bir bölümünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakinleri apartmanda kalanları uyardı apartman kısa sürede boşaltıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda İtfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler bir süre sonra tüm çatıyı sardı. İtfaiye ekipleri yangının diğer binaya sıçramaması için yoğun çaba harcadı. Çatı katı tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında yaralı ve can kaybı yaşanmazken çatı katındaki dairede ailesiyle birlikte ikamet eden Turgut Şerefli yangınla ilgili şunları söyledi; "Büyük ihtimalle sobadan olmuştur tam yatacağımız sırada komşular bağırdı yangın var diye bizde aşağıya indik hemen" dedi. Bir kadın ise evin yanmasını göz yaşları içinde izledi. Yangın yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Yangına Tuzla, Pendik ve Kurtköy itfaiye ekipleri müdahale etti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Görüntü dökümü:

-----------------------

-Çatı katının alev alev yanması

-İtfaiye ekiplerinin çalışması

-Meraklı vatandaşların yangını seyretmesi

-Yanan dairenin sahibi ile röp.

-Gözyaşları içinde yangını izleyen kadın

-Genel ve detay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Pendik 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title