Haberler

    Pellegrini: Kupaya İhtiyacım Yok

    Manchester City menajerinin koltuğunu kaybetmek gibi bir korkusu yok.

    Hafta sonu alınan Liverpool yenilgisi ve Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Ettihad'da alınan 2-1'lik Barcelona yenilgisi sonrası İngiliz basınında suyu ısındığı iddia edilen Manchester City menajeri Manuel Pellegrini, baskı hissetmediğini açıkladı.

    Pellegrini, yaptığı basın açıklamasında "Kupa kazanmak gibi bir baskı üzerimde yok. Benim üzerimdeki tek baskı takımım onların oynamasını istediğim gibi oynamadığında oluyor. Sözleşme imzaladığım zaman kimse bana her sezon en az bir kupa kazanmak zorundasın demedi. Kupa tabii ki önemli ama en önemli şey değil." ifadelerini kullandı.

    Yarın oynayacakları Leicester City maçına da değinen Şilili çalıştırıcı, "Hiçbir oyuncumun sağlık sorunu yok. Yarın hangi oyuncuları sahayı süreceğimi göreceksiniz dedi." şeklinde konuştu.

    Manchester City, ligde lider Chelsea'nin bir maç fazlası ile puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manuel Pellegrini Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title