Haberler

Pehlivanlardan Önce Başparmaklar Güreşti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Parmak güreşinden görüntüler-Davul ve Zurnacının görüntüsü- Güreşçilerin parmaklarını yağlaması- Parmak güreşi Pehlivanlardan önce başparmaklar güreşti- Edirne'de düzenlenen Red Bull 1. Yağlı Parmak Güreşleri'nde başparmağını yağlayan katılımcılar, müsabakalar boyunca rakiplerine üstünlük sağlamaya çalıştı Edirne'de 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne sayılı günler kala bir içecek firması tarafından 1. Yağlı Parmak Güreşleri etkinliği düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Parmak güreşinden görüntüler-Davul ve Zurnacının görüntüsü- Güreşçilerin parmaklarını yağlaması- Parmak güreşi Pehlivanlardan önce başparmaklar güreşti- Edirne'de düzenlenen Red Bull 1. Yağlı Parmak Güreşleri'nde başparmağını yağlayan katılımcılar, müsabakalar boyunca rakiplerine üstünlük sağlamaya çalıştı Edirne'de 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne sayılı günler kala bir içecek firması tarafından 1. Yağlı Parmak Güreşleri etkinliği düzenlendi. Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi'nde oluşturulan etkinlik alanında, başparmağını yağlayan katılımcılar, müsabaka boyunca rakiplerine üstünlük sağlamaya çalıştı. Müsabakalar sırasında Kırkpınar Yağlı Güreşleri davul zurna ekibi de güreş havaları çaldı. Red Bull tarafından organize edilen parmak güreşlerine katılan 64 yarışması 90 saniye boyunca rakibinin başparmağı üstünde kalarak sayı almaya çalıştı. Rakiplerini yenen Murat Coni, Trakya Üniversitesi'nin ağası oldu ve şampiyonluk kemerini aldı.1. Yağlı Parmak Güreşleri Koordinatörü ve Cazgırı Can Çelikay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonu 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri haftasında düzenlemenin anlamlı olduğunu söyledi.Etkinliğin devamını getirmek istediklerini aktaran Çelikay, şunları kaydetti: "Yağlı Parmak Güreşleri'ni Türkiye'nin her yanına yaymak istiyoruz. Karşılaşmalar çok eğlenceli oluyor. Kadın ve erkek karışık yarışıyor. 90 saniye boyunca en çok puanı alan kişi kazanıyor. Güreşe sağ elle başlanıyor. Beraberlik durumunda sol elin parmağına geçiliyor. Sol parmakta ilk puanı alan kazanmış oluyor. Beş saniyeden fazla sabit durursanız bu uyarı oluyor. İki uyarıda karşı tarafa puan kazandırıyorsunuz. Kadın ve erkekler eşit şartlarda yarışıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title