Haberler

Pehlivanlar Kurtdere'den Madalyalarla Döndü

Güncelleme:

Kula Belediyesi Güreş Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Bu yıl 36. sı düzenlenen Geleneksel Kurtdere yağlı pehlivan güreşlerine katılan güreşçiler Kula'nın gururu oldular.

Türkiye genelinde düzenlenen güreşlere katılan ve her güreşten madalyalar ile Kula'ya dönen Kula Belediyesi Güreş Takımı Kula'nın gururu oldu. Küçük orta büyük boyda üçüncülük madalyası alan Menderes Saltık ve Deste büyük boyda birincilik madalyası alarak kürsüye çıkan Belediye Güreş Takımı sporcuları, başarılarının artarak devam edeceğini belirttiler. Takım Antrenörü Onur Şenel ise geçirdiği sakatlık nedeniyle ikinci tur güreşlerinde çekilmek zorunda kaldı. Güreş Takım Antrenörü Onur Şenel yaptığı açıklamada; "Kula'nın adını her gittiğimiz yağlı pehlivan güreşinde duyurmaya gayret ediyoruz. Her gittiğimiz güreşten ben ve arkadaşlarım derecelerle dönüyoruz. İnşallah her geçen gün büyüyen güreş takımımız ile ilerleyen zamanlarda daha da iyi sonuçlar ve daha çok başarı elde etmeye devam edeceğiz. Bizlere bu fırsatı veren ve destek olan Kula Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tosun'a teşekkür ediyorum" dedi.

ATA SPORUNA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun 36. sı düzenlene geleneksel Kurtdere Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Kula Belediyesi Güreş Takımın aldığı başarılı sonuçları takdirle karşıladıklarının altını çizdi. Başkan Tosun açıklamasında; "Kula'da sporun gelişmesi için her türlü yatırımı yapmaya ve destek vermeye devam ediyoruz. Aynı zamanda çocuklarımıza spor bilincini ve sevgisini aşılamak için yaz spor okullarını açıyoruz. Alanında uzman eğitmenler ile eğitim verdiğimiz kursiyerlerimizin gelecekte spor bilinciyle yaşamaları hatta sporu meslek haline getirerek geleceklerine taşımalarını amaçlıyoruz. Güreş takımı sporcularımız ve Antrenörümüz Onur Şenel Kula'da güreşi tanıtan ve sevdiren sporcularımız. Takımımızın ve sporcularımızın başarılarının devamını diliyor ve gösterdikleri azim ve kararlılıktan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Menderes Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title