Haberler

Pegasus'un Yeni Uçağına 'Demokrasi' Adı Verildi

Paul Ebanga temsil etti.

Paul Ebanga temsil etti.

Uçağın adı "Demokrasi" oldu

Teslimat töreninde konuşan Pegasus'un CEO'su Mehmet T. Nane, "Bugün burada, geçmişindeki başarılarla ve pazarda öncülük ettiği olumlu değişimlerle gurur duyan bir markanın temsilcileri olarak bulunuyoruz ve teslim aldığımız bu uçakla beraber artık Pegasus'un yeni dönemini de resmen başlatıyoruz.

Airbus'a sipariş ettiğimiz A320 ve A321 serisinin "New Engine Option" yani NEO modellerinden ilkini bugün burada huzurlarınızda teslim alıyoruz. 18 Aralık 2012'de imzalanan ve liste fiyatıyla 12 milyar dolar değerinde 25 adet ilave uçak opsiyonu ile toplam 100 adet Airbus A320neo ve A321neo tipi yeni uçak siparişimiz, Pegasus'un tarihindeki yeni büyüme dönemine işaret ediyor. Yeni uçaklarımızla beraber misafirlerimize benzersiz bir uçuş deneyimi sunacağız" dedi.

"15 Temmuz"u kabul etmiyoruz

Pegasus'un Airbus A320NEO uçağına "Demokrasi" adının verildiğini belirten Mehmet Nane, bu konuda da şunları söyledi: "Pegasus Hava Yolları olarak ülkemizde 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimini hiçbir koşul altında kabul edilemez buluyor ve tüm gücümüzle lanetliyoruz. Ülkemizin yaşadığı bu olağanüstü durum sonrasında demokrasiye olan tam inancımızı ifade etmek için uçağımıza "Demokrasi" adını verdik. Yaşanan elim olaylar neticesinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve tüm ülkemize geçmiş olmasını dileriz."

Airbus: Pegasus'un A320NEO'yu seçmesinden gururluyuz

Airbus Başkanı ve CEO'su Fabrice Brégier, "CFM motorları ile güçlendirilmiş ilk A320neo uçağımızı Pegasus Hava Yolları'na teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pegasus Hava Yolları'nın etkileyici büyüme stratejileri çerçevesinde A320neo ailesini tercih etmelerinden dolayı gururluyuz. Bu uçağın beklentilerini karşılayacağına eminiz" dedi.

Motor üretici CFM' CEO'su Jean-Paul Ebanga ise "Bugün Pegasus, Airbus ve CFM beraber bir tarih yazıyorlar. Sivil uçaklara yönelik yepyeni bir motor serisini hizmete almak insanın başına hayatta 1 kere gelebilecek bir olay. Bu son derece önemli lansmanı uzun soluklu müşterimiz Pegasus ve iş ortağımız Airbus ile birlikte yapabildiğimiz için çok gururluyuz" dedi.

(Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pegasus Hava Yolları Mehmet Nane Pegasus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title