Haberler

Pazaryeri'nde Eski Sinema Salonunun Çatısı Çöktü

Pazaryeri'nde eski sinema salonun çatısı çöktü Pazaryeri ilçesindeki eski sinema salonun çatısı üzerinde biriken kar kütlesinin ağırlığına dayanamayıp çöktü.

Pazaryeri'nde eski sinema salonun çatısı çöktü Pazaryeri ilçesindeki eski sinema salonun çatısı üzerinde biriken kar kütlesinin ağırlığına dayanamayıp çöktü.Alınan bilgiye göre, Bursa Caddesi'nde ilçenin ilk kuruluş zamanlarında han daha sonra ilk sinema olarak kullanılan tarihi binanın çatısında, yaklaşık bir haftadır görülen yağışın etkisiyle yoğun kar kütlesi oluştu. Kar kütlesinin ağırlığına dayanamayan çatının çökmesi hasara yol açtı.Binayı depo olarak kullanan Mesut Pektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çökmeden önce binadan çatırdama sesleri geldiğini ve korkudan içeriye girip malları kurtaramadığını belirterek, çapa makinaları ve motosiklet ile yedek parçaların enkazın altında kaldığını bildirdi.Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, olay yerinde incelemede bulundu. Aynı binanın yıkılmayan ön kısmında av malzemesi satan işyeri, çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı. -

Kaynak: AA / Güncel

Pazaryeri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title