Haberler

Pazarlara Bereket Geldi

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem Ayı vesilesiyle belirlenen noktalarda aşure ikramına devam ediyor.

Gürpınar Pazar'da kaynayan dev kazanın başına geçen Başkan Vekili Ömer Şatır, Çarşamba Pazarı'nda ise Başkan Yardımcısı Emel Turan ve meclis üyeleri vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Dağıtılan aşureleri özellikle minik çocuklar afiyetle yedi.

Bereketin sembolü olan aşurenin vatandaşlara dağıtımını gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem ayı boyunca toplam 30 bin vatandaşa aşure ikram edecek. Bu kez Gürpınar Cuma Pazarı ve Kapalı Pazar olarak bilinen Çarşamba Pazarı'nda devam eden aşure ikramına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Pazara alışverişini yapmaya gelenler dev aşure kazanını görünce uzun kuyruklar oluştu. Aileleriyle pazarda bulunan minikler de aşure sırasına girdi, kendilerine ikram edilen aşureyi afiyetle yedi.

Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Başkan Yardımcısı Emel Turan ve belediye meclis üyeleri kazanda bulunan aşureye nar dökerek servisi başlattılar. Sıcak sıcak ikram edilen aşureyi vatandaşlar olduğu kadar minik çocuklar da afiyetle yedi. Hem Pazar halkı hem de Pazar esnafı ayın bereketini aşure yiyerek paylaşmış oldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu'nun "Beylikdüzü'nün bereketi" dediği aşure servisi, ilçede belirlenen noktalarında ve belirli tarihlerde devam edecek. Bu noktalar arasında Beylik Pazarı,Yakuplu Perşembe Pazarı, Gürpınar Merkez Camii, Sacit Ateş Camii, Bilal Habeşi Camii, Abdülvahap Yedikardeşler Camii, Kavaklı Pazar Pazarı yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Emel Turan Gürpınar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title