Haberler

    Paulo Bento Beşiktaş'tan Çekiniyor!

    Beşiktaş ile oynayacakları 2 maçın, son 32 turunda eledikleri Osmanlıspor maçlarından daha zor geçeceğini belirten Bento, ''Bizi nasıl bir zorluğun beklediğini biliyoruz.

    Beşiktaş ile oynayacakları 2 maçın, son 32 turunda eledikleri Osmanlıspor maçlarından daha zor geçeceğini belirten Bento, ''Bizi nasıl bir zorluğun beklediğini biliyoruz. Bu sefer karşımıza çok güçlü bir takım çıktı. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden geliyor ve orada 2 maç kazandılar. Çok yetenekli ve hızlı oyunculardan kurulu bir takım. Türkiye Ligi'nde de şampiyonluğun en büyük adayı.'' şeklinde konuştu.



    Sezon öncesinde Beşiktaş ile Vodafone Arena'da oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri maçı hatırlatan Bento, ''Sezon başından, bugüne kadar çok yol katettik. Kesinlikle daha iyi bir durumdayız. Takımım çok değişti. Beşiktaş hakkında her şeyi öğreneceğiz. Bu sefer hazırlık maçı olmayacak.'' dedi.



    Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Olympiakos'un Portekizli teknik direktörü Paulo Bento, Beşiktaş eşleşmesinin Osmanlıspor eşleşmesinden daha zorlu geçeceğini söyledi.



    Kaynak: Sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Paulo Bento Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title