Haberler

Patlayıcı Yüklü Kamyonetin İnfilak Anı Kamerada!

Güncelleme:

Siirt Baykan'da bomba yüklü olduğu belirlenen araç, güvenlik güçleri tarafından patlatılarak imha edildi. O anlar kameraya anbean yansıdı.

Siirt'in Baykan İlçesi'nde bomba yüklü olduğu belirlenen bir araç güvenlik güçleri tarafından patlatılarak imha edildi. O anlar kameraya anbean yansıdı.

ŞÜPHE FACİAYI ÖNLEDİ

Alınan bilgiye göre, ilçenin Yenidoğan Mahallesi'nde saat 05.00 sıralarında gönüllü bir köy korucusu, İlçe Jandarma Komutanlığına 300 metre uzaklıkta yol kenarına park edilen 56 AR 919 plakalı kamyonetten şüphelenerek durumu polise bildirdi.

ANONSLARLA UYARI

Mahalleye gelen bomba imha uzmanları çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra kamyonette inceleme yaptı.Araçta yaklaşık 200 kilogram patlayıcı bulunduğunun belirlemesinin ardından, polis ekipleri anonslarla vatandaşları çevreden uzaklaştırdı.

BÜYÜK PATLAMA YAŞANDI

Daha sonra patlayıcı kontrolü şekilde patlatıldı. Patlamada bomba imha uzmanı 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı, bazı ev ve iş yerlerinde hasar oluştu. Baykan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 2 polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen DBP'li Belediye Başkanı Ali Aydın, patlatma yapılacağına ilişkin kendilerine önceden haber verilmediğini öne sürdü.

ARAÇ SAHİBİ KAYIP

Bu arada infilak ettirilen kamyonetin sahibi olan ve Siirt'te tamircilik yaptığı bildirilen B.E'nin iş için 3 gün önce gittiği Şirvan ilçesinden dönmediği, yakınlarının polis merkezine başvuruda bulunduğu belirtildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yenidoğan Baykan Siirt Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Deli Bekir:

Bdp Haberdar edilmemiş. . . vah vah vah. . .

47
15
yanıtYanıtla
KAAN:

AKPDENDE CEMAATLERDEN Bİ FAYDA OLMAZ BEN HEP ZARAR GÖRDÜM BUNLARDAN

16
32
yanıtYanıtla
Oğuzlar-Kınık:

oraba qolmadi ha, patlamiş ha füüü arama yoq oldi ha oraba :)

10
23
yanıtYanıtla
Öyle Değil mi?:

İyice şımardılar mikroplar iyice şımardılar.

13
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH VAR GAM YOK HERKES HESABINA VERECEKLER ÖYLE KALLEŞCE YAPILAN SALDIRILARIN BEDELİ HEM BU DÜNYADA HEM DE ÖBÜR DÜNYADA GÖRECEKLER, YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CE HEN NEMMMMMMMMMMMMMMM

11
0
yanıtYanıtla
veda:

şu kameranın yanındaki kürdolarıda arabaya sarıp patlatsaydınız

5
4
yanıtYanıtla
400 vekil paranoyasıMobil-IOS:

Şehit sayılarını millet ayaklanmasın diye saklıyorlar,söylemiyorlar.

2
5
yanıtYanıtla
turk anasiMobil-ANDROID:

dunya gelse bir karis topraktan vaxgecmeyiz.gerekirse oluruz.bununlami bizi korkutacaklar

5
1
yanıtYanıtla
Misafir:

İyiki askerimiz,polisimiz var . Allah onlari basimizdan eksik etmesin. Pkklınında Allah belasini versin . bir ölur bin diriliriz !

5
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bumu kontrollu patlatma? yahu mahalle nerdeyse havaya ucuyordu

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title