Haberler

Patlamada Ölen Ordulu Gencin Evinde Hüzün Var

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Ali Can Vural’ın Ordu’daki dede ocağında yas hakim.Geçen gün Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Amara Kültür Merkezi önünde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Ali Can Vural’ın Ordu’daki dede ocağında babaannesi Behiye Bural’ın feryadı yürekleri dağladı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Ali Can Vural'ın Ordu'daki dede ocağında yas hakim.

Geçen gün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Amara Kültür Merkezi önünde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Ali Can Vural'ın Ordu'daki dede ocağında babaannesi Behiye Bural'ın feryadı yürekleri dağladı. Samsun'dan Suruç'a giden Ali Can Vural'ın Ordu'nun Altınodu ilçesine bağlı Kumbaşı Mahallesi'nde bulunan dede ocağında babaanne Behiye Vural taziyeleri kabul ederken, torununun fotoğraflarına bakarak gözyaşı döktü. Ali Can Vural'ın anne ve babasının oğullarının cenazesini almak için Şanlıurfa'ya gittiğini belirten babaanne Behiye Vural, torununun çok iyi bir insan olduğunu ve en son kendisini bayram günü arayarak bayramını kutladığını söyledi.

"BENİN YAVRUM BİR MELEKTİ"

Torununun çok iyi bir insan olduğunu belirten 85 yaşındaki babaanne Behiye Vural, ağıtlar yaktı. Kendisiyle en son Ramazan'dan önce yüz yüze görüştüğünü aktaran Vural, "Arkadaşları ile toplantı yapıp oraya gitmiş sadece bu kadarını biliyorum. Torunum çok iyi bir insandı, merhametli, sevecen ve arkadaş canlısı, insan canlısı bir insandı. En son Ramazan'dan önce yanında bir arkadaşı ile bana geldi. Birkaç gün bende kaldıktan sonra 'dersim var' diyerek gitti. Son görüşüm o oldu. Bayramda da bayramımı kutladı, sağlığımı sıhhatimi sordu" dedi.

Patlamada hayatını kaybeden Ali Can Vural'ın yarın Ordu'da Kumbaşı Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Can Vural Samsun Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title