Haberler

Passolig'den Fenerbahçe'ye: 9 Milyon Dolar Vermeyiz

Güncelleme:

Fenerbahçe, Passolig'den sezon başında reddettiği 9 milyon doları istedi, Passolig, "Teklifimiz artık geçerli değil. Vereceğimiz miktar daha düşük olur." yanıtını verdi.

Seyirci sayısında beklediğini bulamayan Fenerbahçe yönetimi, Passolig'le yeniden masaya oturdu. Yeni anlaşma karşılığı sezon başında reddettiği 9 milyon doları istedi. Ancak firmadan "O teklifimiz daha önce geçerliydi. Şimdi vereceğimiz miktar daha düşük olur" yanıtını aldı.

Bu sezon uygulamaya giren 'e-bilet' sistemini üstlenen Passolig firması kulüplerle belli mali anlaşmalar yapmıştı. Hem Anadolu kulüpleri hem de büyük kulüpler önemli gelir elde ettikleri bu anlaşmadan memnun kalmışlardı. Firma, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon'a sponsorluk başlığı altında 9'ar milyon dolar aktarmış, statlarındaki e-bilet sistemini de ücretsiz kurmuştu.

"DAHA FAZLA İSTERİZ"

Fenerbahçe ise 'e-bilet'e en son dahil olmuştu. Sarı-Lacivertliler Passolig ile yaptığı ilk pazarlıklarda, taraftar kitlesinin ve kâr potansiyelinin daha büyük olduğunu gerekçe gösterip diğer kulüplere aktarılan paranın çok daha fazlasını talep etmiş fakat anlaşma sağlanamamıştı. Daha sonra yapılan anlaşmada ise Fenerbahçe, taraftarlara kredi kartı veya bazı bankacılık hizmetlerini pazarlama hakkını da içeren kart sistemine dahil olmamıştı. Bu yüzden diğer kulüplerin kartları 25-30 liradan satılırken Fenerbahçe kartları 8,5 liradan satışa sunulmuştu. Ayrıca Kanarya 9 milyon dolarlık katkıyı da geri çevirmişti. Ancak Fenerbahçe sezonun ilk yarısında taraftar sayısı ve tribün gelirlerinde istediği seviyeye çıkamayınca Passolig'le yeniden masaya oturdu ve daha önce istemediği 9 milyon doları almak istediğini beyan etti.

'BANKA' ŞARTI VAR

Passolig firması ise 9 milyon dolarlık teklifin daha önceki dönemde geçerli olduğunu ve daha düşük bir para ödeyebileceğini belirtti. Bu parayı verebilmek için de Fenerbahçe'nin kredi kartlı veya banka kartlı sistemlerden birine dahil olması şartını koştu. Sarı-Lacivertliler bu teklife şimdilik soğuk baksa da taraflar arasında pazarlıklar sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

MURAT:

PASSOLİG KENDİSİ KAYBEDER FENERBAHCE STADININ YÜZDE 90 LIK KISMI KOMBİNE OLARAK SEZON ÖNCESİ SATILDI YANİ STAD BOS GÖRÜNSEDE BİLETLERİ SEZONLUK SATILDI EGER PASSOLİG FNERLE TERS DÜŞERSE PASSO KARTLARIMIZI KAPATIRIZ

26
16
yanıtYanıtla
bakiMobil-ANDROID:

hic maclara gidmiyorum ama fenerbahcem yararina pasolig kartti aldim boyle birsey varsa iade ederim

14
8
yanıtYanıtla
Halk Mobil-IOS:

Tek büyük fb

6
11
yanıtYanıtla
Emrah TuncelmobilWeb@haberler.com:

Fener bahçe 1 sene ligden çekilsin diğer kulüpler aç kalır iddaa değil gerçek biz havuzdan çıkıyoruz diyoruz diger kulüpler bir tarafını kaşıyor kardeşim sen fenere bağlı bi kurumusun işleri güçleri fener sayın ilhan Cavcav havuzla ilgili fenere sitem etmişsin sen o sitemi 3 büyüklerden hariç takımlara et transfer zamanı 1 Liralık futbolcuya 10 lira istemesini biliyorsunuz ilk once aç gözlülüğü bırakın adam gibi gibi gelin hakkınızı isteyin yoksa better olun....

9
8
yanıtYanıtla
türkiyeMobil-ANDROID:

beter olun

7
4
yanıtYanıtla
esrarengiz cihansokarMobil-ANDROID:

daha beter olsunlar,,, cim bom bom sana herşey helal olsun

6
4
yanıtYanıtla
türkiyeMobil-ANDROID:

türkiyenin en büyügü gala

4
4
yanıtYanıtla
bi karmasa var ortadaMobil-ANDROID:

murat kardesim senin soyledigi seye gore fenerbahce taraftari combine almis maclara gitmio bumu yani . 15 20 bin kisiye mac oynuosunuz hele en son kendi evinizdeki macta bir kisiye 20 kolruk duatu nwrdeyse.. tezehruat desen yok.. kandirmayalim birbirimizi mantik hatasi var bu iste.. sen diosunki 45 kombinemiz var o zaman neden her maca 15 20 bin bilet satisa cikio...

3
3
yanıtYanıtla
tufan ayvalık:

sistemi kuran şerefsizler ülke ülke değil ki çadır tiyatrosu hep düzen hep tezgah hep yalakalık düzensizlik diz boyu inadına FENERBAHÇE

1
2
yanıtYanıtla
nevşehirli:

fb haberinde cinconlar muhahahaa

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title