Haberler

    Passolig'de Büyük Sürpriz

    Lige yeni ayak basan takım Balıkesirspor, Beşiktaş ve Galatasaray sonra en fazla Passolig Kart satan takım oldu.

    4,668 Balıkesirspor taraftarı Passolig Kart ile tanışırken, kartla tanışan Beşiktaşlıların sayısı33,981, Galatasaraylıların sayısı ise 24,062 oldu. Trabzonspor 2,462 kartla Balıkesirspor’u takip ediyor.

    Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk Süper Lig öncesinde taraftarların kulübü bu denli sahiplenmesinden mutlu olduğunu söyledi. Hedefimiz 300 bin Balıkesirspor taraftarını PASSOLİG kart sahibi yapmak. Her BalıkesirsporPASSOLİG Kart satışı kulübümüze 7,05 TL gelir kazandırmaktadır. Ayrıca bu kartların alışveriştekullanımından da kulübümüz pay almaktadır. Kullanım üzerinden elde edilecek gelirin de%47’si bize aktarılmaktadır. 300,000 Balıkesirspor logolu PASSOLİG Kart hedefimize ulaşmakkulübümüz için yıllık 10 milyon TL üzerinde gelir demektir. Üstelik taraftarımız PASSOLİG’itercih ederek Türkiye’nin en ekonomik kart programını seçmektedir. Başka bankaların kredi vebanka kartlarına oranla 3-4 kat daha ucuz olan PASSOLİG, kıymetli taraftarımıza ilave bir külfetyaratmamaktadır. Kart sahipleri kulüplerine destek olurken, kartlarını kullanarak somut maddifaydalar elde etmekte, kartlarını bedavaya getirmektedir. Daha büyük hedeflere koşarkenihtiyaç duyduğumuz kaynağı sağlamak için PASSOLİG çok önemli bir araçtır.

    Başkan Tuna Aktürk, “PTT 1’nci ligde şampiyon olurken futbolcularımızla bir bütün olan taraftarlarımız da kulüplerine maddi ve manevi destek olmak için inanılmaz gayret sarf ettiler. Sezonunun sonundaki en önemli maçlarda takımı yalnız bırakmamak ve tribündeki yerlerini alabilmek için Passolig kartlarına yoğun ilgi gösterdiler” dedi.

    “Passolig, gelir ve güven kapısı”
    Passolig Kart’ın özelliklerini tüm taraftarlara bizzat kendilerinin anlattığını söyleyen Aktürk, “Taraftarlarımız bizlere ‘40 yıl sonra Süper lige çıktık, burada tutunmamız gerek. Bu nedenle kulübümüzün maddi ve manevi yanında olacağız. Özellikle tüm maçlarımızda bu takımın yanında olmak ve küfürsüz, cezasız maçlar izletip hem futbolda centilmenliği hem de cezasız maç izlemeyi istiyoruz” dedi. Sağolsun taraftarlarımız çok duyarlı, Passolig Kart bizim için şimdiden çok büyük bir gelir ve güven kapısı oldu" şeklinde konuştu.

    Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk Passolig Kart alan taraftarlara teşekkür etti; taraftarın sağduyulu yaklaşımının Süper Lig’de olumlu sonuçlar getireceğini söyledi:

    “Passolig, futbola yeni bir standart ve kalite getirecektir. Tüm güvenlik ve kulüp gelirlerinin yanında sadece 30 saniyede bilet almak bundan daha önce mümkün değildi. Artık taraftarlarımız biletlerini en hızlı şekilde alıp, aileleri ile birlikte takımımızı destekleyebilecek. 40 yıl sonra yükseldiğimiz Süper Lige heyecan katmak için taraftarımızla birlikte hazırız.

    97,679taraftar Passolig Kart’la tanıştı
    14 Nisan 2014 tarihinde ilk adımı atılan e-bilet uygulamasıyla birlikte Passolig kartlara geçiş yapılmaya başlandı. Tüm kulüplerin toplam satışı kısa sürede 97,679’u buldu. Önümüzdeki sezon toplam Passolig Kart sayısının 1 milyonu geçmesi bekleniyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Balıkesirspor Passolig Kart Tuna Aktürk Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title