Haberler

"Parkların Kimliği ve Niteliği Olacak"

Güncelleme:

En nitelikli parklar,Beylikdüzü Belediyesi'nin projeleri ve çalışmalarıyla açılıyor.

İlçenin yeşil alanlarını daha fonksiyonel hale getiren belediye, Barış Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde açılan, içerisinde kütüphane ve okuma alanı bulunan cep parkı vatandaşla buluşturdu. Açılışı çocuklarla birlikte yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde atıl parklar olmayacak, her parkın bir kimliği olacak. Vatandaşlara doğa içinde yeni sosyal alanlar kazandırıyoruz" dedi.

İlçenin tamamını kocaman bir park haline getirme gayesi taşıyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 cep park açılışı gerçekleştirdi. Barış Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde, içerisinde kütüphane ve okuma alanı bulunan cep parkın yanı sıra, Barış Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi ile Fidangör Caddesi kesişiminde ve Gürpınar Mahallesi karakol yanında yapımı tamamlanan cep parklar da kullanıma açıldı. İmamoğlu, Barış Mahallesi Çağdaş Yaşam Kamuran Emiroğlu İlkokulu karşısında bulunan parkın açılışını çocuklarla gerçekleştirdi.

Bu Park Çocuklara Emanet

650 metrekarelik alan içerisinde huzur verici ahşap tasarımların olduğu parkta açılışı öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Başkan İmamoğlu, "Parkları kimlikli ve nitelikli hale getirmek için ciddi bir çalışma yürüteceğiz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği öncülüğünde kurduğumuz kütüphaneyi daha da geliştireceğiz. Vatandaşlarımız kitaplarını ister burada okuyabilir, ister evlerine götürüp daha sonra getirebilirler" dedi. Parkı çocuklara emanet eden İmamoğlu, "Sizler burayı kollayacaksınız, bu park ve bu kütüphane size emanet. Bazı zamanlarda en çok kitap okuyana hediye verebilir, etkinlikler yaparak geliştirebiliriz" diye konuştu.

"Fikirlerinizi Dikkate Alıyoruz"

Parklar hakkında bilgi veren İmamoğlu, "Adım adım ilerledik, fikir üstüne fikir kattık. Sizlerin de fikirlerini her zaman dikkate alıyoruz. Umuyorum burada hep güzel anılarımız olsun. Kültür, sanat ve eğitimle buluşan gençler pırıl pırıl olur. Kötü olaylar yaşanmaz bu yüzden bu tür adımlar atmaya devam edeceğiz" mesajını verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title