Haberler

Paris?te Senato Önünde Nötr Sigara Paketine Karşı Eylem

Dha DIŞ HABER - Paris'te Senato önünde nötr sigara paketine karşı eylem Fransa'nın başkenti Paris'te 2016'da satışa sunulacak olan Nötr sigara paketlerine karşı eylem düzenledi.

Dha DIŞ HABER - Paris'te Senato önünde nötr sigara paketine karşı eylem

Fransa'nın başkenti Paris'te 2016'da satışa sunulacak olan Nötr sigara paketlerine karşı eylem düzenledi.

Sağlık Bakanı Marisol Touraine'in girişimiyle, sigara içilmesine karşı mücadele etmek için, sigaralar 2016 Mayısından itibaren nötr paketler ile satılacak. Sigara ve tütün paketlerinin üstünde marka veya hiç bir yazı bulunmayacak sadece sigara ve tütünün verdiği tahribatı gösteren fotoğraflar yer alacak. Sağlık Bakanı Marisol Touraine'e ve hükümete karşı öğlen saatlerinde düzenlenen gösteride, eylemciler nötr paketin satışını kınadı. Eylem süresince maytaplar patlatıldı, sis fişekleri atıldı. Eylemle aynı saatlerde Sağlık Bakanlığı önüne kamyonla değişikliğe karşı imzalı kağıtlar döküldü. Senato önünden yürüyüşe geçen eylemciler yola kurulmuş olan makineden milyonlarca imzalı kağıdı havaya ve yollara saçtı.

Sosyalist Parti önüne dört ton havuç döküldü

Eylemciler bu sabah 6: 30'da da Sosyalist Parti'nin kapısına dört ton havuç dökerek partinin demir kapılarından içeri attılar. Fransa'da tütün ve tütün ürünleri 'tabac' yazılı yerlerde satılıyor. Havuç, sigara ve tütün satış yerlerinin simgesi kırmızıyı temsil ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marisol Touraine Fransa Paris Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title