Haberler

Paramparça'nın Hazal'ı Dizi İçin Saçlarını Kazıttı

Güncelleme:

İzlenme rekorları kıran 'Paramparça' dizisinin yıldızı Alina Boz, dizideki ameliyat sahnesi için beline kadar olan saçlarını sıfıra vurdurttu.

Paramparça dizisinin yıldızı Alina Boz saçlarını kazıtırken çekilmiş kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

KARİYERİ İÇİN GÖZE ALDI

Genç oyuncu Alina Boz, "Paramparça"daki rolü için beline kadar gelen saçlarını kazıtmak zorunda kaldı. "Paramparça"daki performansıyla şöhreti yakalayan Alina Boz, kariyeri için her zorluğu göze alıyor.

"HİÇ ÜZÜLMEDİM"

Genç oyuncu, dizide canlandırdığı Hazal karakterinin ameliyat sahnesi için, uzun saçlarını sıfıra vurdurttu. Boz, saçlarını normalde asla kestirmeyeceğini ama dizi için bunu yapmanın zor olmadığını söyledi: "Yıllar sonra ilk kez saçlarım kesildi ama hiç üzülmedim. Çünkü rolüm için bunun yapılması gerekiyordu."



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

halktan biri:

bence değer belki bu rol için daha yükseklere çıka bilir

31
5
yanıtYanıtla
hh:

dizi için değil para için

24
4
yanıtYanıtla
Canısı:

Sen herhalinle güzel ve çok başarılısın. . . yolun açık olsun. . . .

15
12
yanıtYanıtla
adestim:

saçma sapan birsürü dizi var anasını satim. BİZİMKİLER dizisi ile büyüdük biz. hiç biri onun tadını vermez vermeyecek

23
2
yanıtYanıtla
BABA MRB:

IYYYYYYYYYYYY EVLAT OLSA SEVİLMEZ BÖYLE EVLADIM OLSA DOGAR DOGMAZ YURDA VERİRİM

5
20
yanıtYanıtla
kenanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vay anasini sayin seyirciler yaw

20
2
yanıtYanıtla
...:

Dikkatleri üzerine çekmek için kazıtmış rolle alakası yok zira plastik makyajla da çok kolay saçsız izlenimi verilebilirdi,

12
8
yanıtYanıtla
IimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Para için herşeyi yaparlar

11
6
yanıtYanıtla
BeözfamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu kıza gıcık kapıyorum...

10
7
yanıtYanıtla
TrMobil-IOS:

Para icin yapiyo ne icin yapicak baska??!!

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title