Haberler

Emniyet Operasyonunda Teslim Olan 2 Polis Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Emniyet operasyonunda hakkında yakalama kararı çıkarılan 17 polisten teslim olan Mehmet Kılıç ve Hidayet Kemal ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı

Emniyet operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve ardından adliyeye gelerek teslim olan 17 polisten Mehmet Kılıç ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hidayet Kemal isimli polis ise avukatı ile birlikte gelerek adliyeye teslim oldu. Kemal'de ifadesini verdikten sonra serbest bırakıldı.

NELER YAŞANDI?

Emniyetteki operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan polislerden Hidayet Kemal, teslim oldu.

İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği'nce, savcılığın itirazı üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan Hidayet Kemal, avukatı Sıddık Filiz ile Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Adli makamlara teslim olan Kemal, ifadesi alınmak üzere nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıktı.

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki "paralel yapı" operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan polislerden Hidayet Kemal, nöbetçi hakimlikteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

17 İSME YAKALAMA KARARI ÇIKMIŞTI

Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından İrfan Fidan'ın, 38 kişinin serbest bırakılmasına ilişkin yaptığı itiraz üzerine İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği, eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse'nin de aralarında bulunduğu 17 şüpheli polis hakkında yakalama kararı çıkarmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kılıç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ali ali:

Hiç bir yere kaçan yok.Bu polisler yaptıklarının hepsinin hesabını verebilecek durumdalar.ASIL veremeyecek olan O haramiler kaçacak yerlerini iyi ayarlasınlar ama kaçamayacaklar .gidecekleri her yerde bir tekme vuracaklar

4
4
yanıtYanıtla
AK GENÇLİK:

YALNIZCA PARALELLER DEĞİL, BÜTÜN MUHALİFLERE OPERASYON YAPILMALI. MUHALEFET PARTİLERİYLE İLGİSİ OLAN HERKES GÖZALTINA ALINMALI. HATTA GEÇİCİ OLARAK İDAM CEZASININ GERİ GETİRİLMESİ DE DÜŞÜNÜLEBİLİR. YENİ TÜRKİYE Yİ İNŞASI İÇİN BUNUN YAPILMASI ŞART.

2
5
yanıtYanıtla
OSMANLI:

BU KADAR KÖPÜRTMEK İÇİN HİÇ BİR MALZEMENİN BULUNMADIĞINI VE ASIL SORUŞTURULMASI VE TAKİP EDİLMESİ GEREKEN KİŞİLERİN YARGIYA EMİR VERENLER OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ...

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title