Haberler

    Pandev ve Dzemaili Galatasaray'da Moralleri Bozdu

    Güncelleme:

    Genoa ve Fiorentina'nın Pandev'e, Milan'ın ise Dzemaili'ye yaptığı teklifleri kabul etmeyen sarı-kırmızılılar şimdiden pişmanlık duymaya başladı.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da sonuçtan ziyade futbolcuların performansı endişe yarattı. Yedeklerin form durumu keyifleri kaçırırken devre arasında bazı teklifler alan Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'nin durumu sorgulanmaya başladı. Napoli'den 2 milyon 350 bin euro bonservisle transfer edilen iki oyuncu ile yapılan yüksek kontratlar ise dikkat çekmişti.

    TRANSFER KONUSU YENİDEN GÜNDEMDE

    Milliyet'in haberine göre; Özellikle Pandev'in fizik açıdan hiçbir aşama kaydedemesi devre arasında kendisini isteyen Genoa ve Fiorentina'ya transferi konusunu yeniden gündeme getirdi. Galatasaray, Pandev için iki İtalyan ekibinden gelen Kiralama bedeli vermeyiz. Yarım sezon için ise 600 bin euro futbolcuya öderiz. Geri kalan 600 bin euroyu ise siz ödeyin" teklifini 'komik' bularak geri çevirmişti.

    YÖNETİM PİŞMAN OLDU

    Milan ise 2.4 milyon euroya gelen Dzemaili'yi bedelsiz almak istemişti. Her iki oyuncu için yapılan teklifleri reddeden sarı-kırmızılılar, Pandev ve Dzemaili'nin son durumlarını görünce, İtalya'dan gelen teklifleri kabul mü etseydik?" demeye başladı. Pandev kupada Balçova ve Diyarbakır BŞ maçlarında attığı 4 gol ile devre arası planlarını değişmesine neden olmuştu. Pandev'in 5'te 1'ine oynayan ve sezonun ilk devresini A2'de geçiren Sinan Gümüş senelik 500 bin euro alıyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Goran Pandev Galatasaray Milan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (8)

    fiko:

    SNEİJDER''İ 90 DAKİKA OYUNDA TUT, GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL. . .

    9
    2
    yanıtYanıtla
    ...................Mobil-ANDROID:

    Sinanin kumasi iyi.kazanilmali bence.dzemaili ve pandevin de kariyerleri iyi ama olmadi bi türlü...

    6
    2
    yanıtYanıtla
    tt:

    Gsnin Bursa''ya karşı onbiri muslera Sabri Emre Hakan telles melo Emre olcan bruma snejder Sinan

    4
    3
    yanıtYanıtla
    1.GALATASARAYLI:

    SEZONUN SONU YAKLASTI bIRAKIN ARTIK OYUNCU BEGENMEYI. KAZANMAYA ODAKLANIN Ali/Veli TARTISMASI YARAR GETIRMEZ. ELDEKI KADRO YETERLI

    4
    2
    yanıtYanıtla
    manyak veli:

    selcuk, sabri, hamit, emre ve hatta semihin bu takimdan gitmesi lazim. . . . . . . futbolcu dedigin antrnmandan sonra acili kebab yemez. . . . . . . sonra niye kosamiyor bunlar

    1
    5
    yanıtYanıtla
    Manyak Veli:

    pandev cok kaliteli. . . . . . ne bekliyorlar adamdan her oyuna girisinde üc tana atmasinimi. . . . biz pandevi kullanmasini bilmiyoruz. . . . hamdi hacanin bilgisi kit, antrenörlügü bi yere kadar. . . . oyuncuya gaz vermek iyi antrenör yapmaz, hele fatih denilen kabadayinin ögrencisi isen. . . . . . selcugun oynadigi berbat ve isteksiz oyunu görmeyen insanlar, bu ülkenin futbol kalitesini ortaya koyuyor. . . . . . ülkemizde üc tane dogru düzgün zemin yok, biz anca atar tutariz. . . . buda bizim caizligimizi ortaya koyuyor

    4
    2
    yanıtYanıtla
    SedefmobilWeb@haberler.com:

    Bu haberi yaptırmak için para toplayanlar: Selçuk-Burak-Abdülrahim-Hamit

    2
    0
    yanıtYanıtla
    uye...:

    bu oyuncular zaten çaptan düştüğü için takımlarından gönderildi. transferi bile yanlıştı. ya tutarsa anlayışı yani. .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title