Haberler

Galatasaraylı Pandev'in Dakikası 135 Bin Lira

Güncelleme:

Galatasaray'ın hayal kırıklığı yaratan transferi Goran Pandev, ligde forma giydiği dakika başına 135 bin TL alacak.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ve beklediği verimi bir türlü alamadığı golcü oyuncu Pandev, Süper Lig'de forma giydiği dakika başına 135 bin TL alacak.

3 MAÇTA GÖREV ALDI

Sarı-kırmızılı takımın sezon başında Napoli'den renklerine bağladığı Makedon golcü Goran Pandev, ligde geride kalan 28 haftada yalnızca 3 maçta görev aldı. Ligin ilk iki haftasındaki Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarında 15 ve 12 dakika sahada kalan Pandev, 27. hafta mücadelesinde deplasmanda oynanan Trabzonspor karşılaşmasında ise Burak Yılmaz'ın yerine oyuna girerek 25 dakika görev almıştı.

1 DAKİKASI 135 BİN TL

31 yaşındaki oyuncu toplamda ise Galatasaray formasıyla ligde 52 dakika forma şansı buldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kalan maçlarda da forma şansı vermeyi düşünmediği Makedon oyuncunun ligde oynadığı dakika başına aldığı ücret ise dudak uçuklattı. Yıllık ücreti 2 milyon 400 bin Euro olan Pandev, sarı-kırmızılı takımdan Süper Lig'de forma giydiği dakika başına 46 bin Euro (135 bin TL) almış olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

goran pandev Galatasaray napoli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

mert mertMobil-ANDROID:

bana 1 dakika ayırsa hayatım kurtulur lan

8
0
yanıtYanıtla
KARIŞMA:

HARAM OLSUN O PARALAR VERENEDE ALANADA

7
0
yanıtYanıtla
erkan KubatMobil-ANDROID:

Yazık yazık o futbolcu o parayı haketmiyor bence türk futbolunun paraları acımasızca boşa savruluyor o parayı türk futbolcularına verip teşvik etsen avrupadan futbolcu almamıza gerek kalmaz bence

6
0
yanıtYanıtla
Ali:

Trabzon 1G. Saray 2. . . . nerde cöpler varsa doldurdular takima aman transfer yapildi desinler diye yazik bu paralara

5
0
yanıtYanıtla
Son barikat ARMUTLU 31Mobil-ANDROID:

milletin parası bol ezilmis işçi sınıfı size 800 tl de iyi para geçinmek kolaymis nede olsa

3
1
yanıtYanıtla
komando....:

işte yönetim bu yazık günah insanlar asgari ücretle çalışıp maça geliyo borçtan kurtulamazsınız tabi haram olsun verenede alanada. . . .

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title