Haberler

Panaroma Koç Life Ekim'de Satışa Çıkıyor

Güncelleme:

Kartal'da Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve Kozyatağı'nda Mermerler Plaza gibi özel projelere imza atan Kılıçoğlu Group yeni şirketi Senatör Gayrimenkul ile Sarıyer'e adım attı.

Bugüne kadar Çorlu'da 3 bin 500 adet konut ve ofis inşa eden Kılıçoğlu Grup, kısa bir süre önce girdiği İstanbul pazarındaki yatırımlarına hızla devam ediyor.

Group İstanbul'un Anadolu yakasındaki Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve Mermerler Plaza projelerinin ardından şimdi de Sarıyer'de konut projesi gerçekleştiriyor. Grup şirketlerinden Senatör Gayrimenkul' ün gerçekleştirdiği 50.000.000- TL'lik inşaat yatırımıyla yükselen proje, Sarıyer'de Koç Üniversitesi'ne komşu durumda. Toplamda 6 blokta yaklaşık 304 konut, 24 mağazayı içine alan Panaroma Koç-Life projesinde ön talepler yüzde 30'u buldu.

Kiraların da yüksek olması, yatırımcının aldığı daire bedelinin 14 – 15 yıl gibi kısa bir sürede geriye dönmesi satışların artmasında etkili oluyor. Projede en küçük dairenin kira bedelinin 1300-1500 TL aralığında olması bekleniyor.

Projede 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks daire yer alacak. 18 ayda tamamlanacak projede konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Panaroma Koç Life aynı zamanda Kılıçoğlu Group şirketlerinden Senatör Gayrimenkul'ün ilk projesi olma özelliğini taşıyor.

Panaroma Koç Life'ın tanıtımıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, şirket olarak yatırımcıya kazandıracak lokasyonları seçtiklerini, son projelerinde de Maslak'ın finans merkezi haline dönüşmesi ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile gözleri üzerine çeken Sarıyer'de inşaata başladıklarını söyledi.

6-7 bin civarında öğrencinin olduğu bu bölgede, genç yöneticiler ve üniversite öğrencilerine yönelik bir tasarım planladıklarını söyleyen Talat Kılıç, "18 ayda tamamlamayı planladığımız Panaroma Koç Life'ta dairelerimizi çarşafına kadar biz döşüyoruz. Bu nedenle sloganımızı 'Bavulunu al gel' olarak belirledik. Bizden ev alan müşterilerimiz sadece bavulları ile zahmetsizce evlerine taşınma işlemini tamamlamış olacak" dedi.

İnşaatına Eylül ayında başlanan projedeki konutları kiralamaya da sıcak baktıklarını anlatan Talat Kılıç, "Kiralamaya niyetlenirsek blok blok kiralarız. Bu tür kiralık portföyümüzü Senatör Gayrimenkul'ün portföyünde tutuyoruz. Senatör Gayrimenkul şirketini de 2016 ya da 2017 yıllarında halka açmayı planlıyoruz" dedi.

Projede eczane, restoran, cafe, fast food alanları, banka, fırın, market, kuaför gibi bölgenin de ihtiyacına cevap verecek şekilde dükkân ve mağazalara yer vereceklerini ifade eden Talat Kılıç, konutların metrekare satış fiyatının da 6 ile 7 bin 500 TL arasında, dükkanların metrekare fiyatının da 10 bin ile 12 bin TL arasında olacağını belirtti.

Öğrencilere yönelik bu tarz dayalı döşeli ev konseptine devam edecekleri bilgisini de paylaşan Talat Kılıç, ayrıca 2014 yılında İstanbul'da özel noktalarda özel projeler üreteceklerini belirtti. Kılıç şirketin Merter'de ofis ve rezidanstan oluşan karma bir proje gerçekleştireceğini açıkladı.

Eski Vakko fabrikasının yanındaki 20 bin metrekare arsa üzerinde 2 bloktan oluşacak projenin temellerinin 20 Eylül'de atılacağını belirten Kılıç, bloklardan birine şimdiden 3 firmanın genel müdürlük olarak kullanmak üzere talepte bulunduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Sarıyer Çorlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title