Haberler

Pamukova'da İçme Suyu Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sakarya'nın tüm ilçelerini sağlam altyapı ve temiz, kaliteli içme suyu ile buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sakarya'nın tüm ilçelerini sağlam altyapı ve temiz, kaliteli içme suyu ile buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pamukova'ya 9 milyon liralık yatırımımızla 80 kilometrelik içme suyu hattı ve içme suyu depoları inşa ediyoruz." dedi.

Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada Pamukova'da devam eden içme suyu hattı inşa çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı.

Bölgede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Keleş, "Bölgedeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Pamukova'nın içme suyunda uzun yıllar sorun yaşanmayacak. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Keleş, farklı bölgelerde çalışmalarına devam ettiğini de ifade ederek, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Yasası ile hizmet alanımıza dahil olan tüm ilçelerimizde içme suyu konusunda önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Pamukova'da başlattığımız çalışmalarımız kapsamında 80 kilometrelik içme suyu hattının 45 kilometrelik kısmı tamamlandı. İnşallah ilçemizde başlattığımız içme suyu hattı inşa çalışmalarının sona ermesiyle bölgede yaşayan hemşehrilerimiz uzun yıllar içme suyunda sorun yaşamayacaklar."

Kaynak: AA / Güncel

Rüstem Keleş Pamukova Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title