Haberler

Pamir'in Babası: Bizi Acımızla Baş Başa Bırakın

Güncelleme:

Ölü olarak bulunan 3.5 yaşındaki Pamir'in babası Serdar Dikdik, sosyal medyada yazılanlara isyan edip 1 yıl önce oğluna yazdığı yazıyı da paylaştı.

Kaybolmasından 29 saat sonra komşu villanın havuzunda ölü olarak bulunan 3.5 yaşındaki Pamir'in babası Serdar Dikdik, sosyal medyada çıkan olumsuz yorumlara tepki göstererek "Bunlar nasıl insanlar. Bizim acımız var. Benim evladım kaybolmuş. Evladımın ölüsünü bulduk artık sussunlar." dedi.

Kaybolmasından 29 saat sonra komşu villanın havuzunda ölü olarak bulunan 3.5 yaşındaki Pamir'in babası Serdar Dikdik, sabah 08.30'da oğlunun cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Acılı baba Pamir'le ilgili 1 yıl önce aile yakınlarına gönderdiği yazıyı da paylaştı.

Hürriyet gazetesinden Fırat Alkaç'ın haberine göre Serdar Dikdik, sosyal medyada, oğlunun kaybolmasının hemen ardından başlayan, "Gezi Parkı benzeri protestoları yapmak için bölgede keşif yapıyorlar. Çocuğu da planlı olarak kaybettiler" şeklindeki yorumlara oldukça üzülmüştü.

"BİZİM ACIMIZ VAR, İNSANLAR HAKKIMIZDA NE BİÇİM YORUMLAR YAPMIŞ"

Serdar Dikdik bu yorumlara şöyle yanıt verdi:

"Bizim acımız var. Meleğim kaybolmuş ben onu arıyordum. İnsanlar bizim hakkımızda ne biçim yorumlar yapmışlar. Üçüncü Köprü'yü protesto etmek için yapılmış, yeniden isyan çıkartmak için yapılmış bunlar. Bunlar nasıl insanlar. Bizim acımız var. Benim evladım kaybolmuş. Evladımın ölüsünü bulduk artık sussunlar. Benim babam, dedem öldü onları ben yıkayıp gömdüm. Şimdi de oğlumu ben yıkayıp gömeceğim. Benim acım bana yeter. Ben oğlumu iyi yetiştirmek için elimden gelen her şeyi yaptım. En güzel imkanları sundum ona. Bizim acımız yapılan yorumları okuyunca daha da arttı. Artık bizi acımızla baş başa bıraksınlar."

"O HAVUZA BAKMADIM ÇÜNKÜ..."

"Pamir 1 Nisan'da kaybolduğu an ben ilk olarak o eve gittim. Havuzun dibine sopalarla baktım. O havuzdan çıkmayınca içim rahatladı. Sonra oğlumu buldum. Son kaybolduğunda o eve bakmadım çünkü oraya gitmeyeceğini düşündüm. Pamir'i daha önce bulduğum yere yani sokağa çıkıp oğlumu aradım."

DEDESİNİN KOYNUNDA YATACAK

Pamir için ikindi vakti Zekeriyaköy Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. Pamir daha sonra Zincirlikuyu'da dedesinin koynunda toprağa verilecek.

O FOTOĞRAFIN HİKAYESİ

Kötü haberi almasının ardından yıkılan Pamir'in babası Serdar Dikdik bu sabah saatlerinde arama çalışmalarına katılan ve acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

Serdar Dikdik mesajında, "Aramalara katılan, dualarıyla destek olan, herkese Allah razı olsun. Bugün meleğimizi toprağa verirken dualarınızı esirgemeyin" dedi.

Dikdik ayrıca bundan tam bir yıl önce aile yakınlarına Pamir'le ilgili gönderdiği bir yazıyı da paylaştı.

Serdar Dikdik'in twitter'da "Oğlum için 1 sene önce eşe dosta gönderdiğim bir yazıydı. Böyle çocuk büyütmek istedik. Kaderde yokmuş" mesajı ve küçük Pamir'in Atatürk büstü önünde çekilmiş fotoğrafı ile birlikte paylaştığı yazı şöyle:

Daha dünyaya geleli 953 gün oldu ama; bugün kanı çekti dedi "bu ne" konuşabildiği 3-5 kelimeyle.

Dedim Pamir, o Atatürk. Bu yaşadığımız ülkeye onun sayesinde sahibiz. Sahip olduğumuz her şeyi ona borçluyuz. Sonra alnına bir öpücük kondurdum Atanın.
Ben öpünce, bizim küçük insan kaldırdı ellerini havaya..Al beni kucağına der manasında.
Kaldırdığım gibi oturdu Gazinin önüne ve tam gözlerinin içine baktı.
Diyemedim oğul Atam yaşarken bakamazmış kimse o çakmak çakmak gözlere. Zekası,
Asilliği, kıvılcımı başını döndürürmüş bakan insanın.
Ama oğul baktı o gözlere yaklaşık 30 saniye, inan o süre bir ömür gibi geldi, gözümü bile
kırpamadım.

Belki yeni nesil olarak merak etme geliyoruz atam dedi. Yada sadece o yüzü yazdı aklına, merhaba Atam diyerek. Ama bakmak yetmedi ki o engin gözlere o asil surata, babası gibi kondurdu bir öpücük Atamın alnına.

İste bugün çektiğim bu fotoğrafların hikayesidir yazdıklarım.
Bu resimler eskir kaybolur belki bir gün ama, o kafama, yüreğime işlediğim aynı görüntüyü hiç unutmayacağım son nefesime kadar.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

sabitkdaa@gmail.com:

Ya musluman ulkesinde yasiyoz ne oldugu belli olmayan insalarin cocuklari haber oluyor pamir pamirde ne ya gavur ismini nedir birakin bu ayaklari uzulduk elbet ama onceliyimiz filistindeki suriyedeki cocuklar insanlar once musluman kardeslerimiz.

9
38
yanıtYanıtla
salihsalih.35@h3otm3ail.com:

çocuk masum gitti yaşasaidi imansız giderdi resimler her şeyi anlatıyor allah sevmiş almış okadar

8
24
yanıtYanıtla
ucmusgercekburcu@hotmail.com:

Sen kisin ya, allahla kendini denk mi tutuyorsun? parayla imanin kimde oldugunu yalniz allah bilir. Sen kendini simdi muslumanmi saniyorsun? Kuran-i kerimi okuda biraz muslumanlik ogren.

yanıt0
yanıt0
......@hotmail.com:

Yaşadığına göre Allah sen, sevmiyor demek

yanıt0
yanıt0
zaferzaferyardimci@windowslive.com:

Vah vah, hadi millet elimize sopa filan alıp dışarı çakalım, etrafı kırıp atalım. polislere saldıralım. Pamir'in katili kesinlikle Polilerdir! Bu devlettir. Pamir iyi bir ayaklanma için çok güzel bir bahane olabilir. :)

6
26
yanıtYanıtla
babaaginvedat@gmail.com:

allah rahmet eylesin.evlat acisi zordur tatmayan anlayamaz.olayi baska yone cekmeyin.

22
0
yanıtYanıtla
snysenayusta@outlook.com:

yazıklar olsun insanlıgınıza ölen bir cocuk onu Allah bile melek olarak kabul ederken siz kim oluyosunuzda yok zengin cocuguymus yok aleviymiş yok ölmüş ne yapalımmıs gibi yorumlar yapıyorsunuz. unutmayın ki ALLAHI kınadıgınızı yasatmadan canınızı almayacak... bu herne konuda olursa olsun böyle....bir aile yıkılmıs bir evlat gitmiş hala siyasetdn bahsediyosunuz ... artık sizleri Allah ıslah etsin bile demiyorum nasıl biliyosa öyle yapsın sizleri ve sizin gibi düsünen herkezi... sizlerin evladı olmadıgını düsünüyorum ki sonucta anne baba olmasanızda adaysınız rabbiimin aynı acıları sizlerede yasatmamasını dilerim yinede...

21
1
yanıtYanıtla
Tovbe tovbegercekburcu@hotmail.com:

Arkadaslar siyaset yapmayin! ..burda cocugunu kaybetmis uzuntulu bir aile var. Ego nefsinizi biraz tutun, ve insana saygi duymasini ogrenin. Bugun bu ailenin basina gelenler, herkesin basina gelir. Duyarsiz olmayin o kadar. Empati gosterin biraz. Adamin agizindan 'ALLAH'kelimesi cikiyor. Yapamiyorsaniz bari Allah'a saygi gosterin. Gunah isliyorsunuz..

21
1
yanıtYanıtla
emreadm_antakya@hotmail.com:

Öldüyse öldü napalım arkadaş ya? Her gün onlarca çocuk ölüyor.Bu da onlardan biri yapacak bir sey yok

4
16
yanıtYanıtla
RASİM ÖZern.byln.602001@hotmail.com.tr:

ilerde bunlar çocuğuda kendileri gibi putperest yapacaklardı

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title