Haberler

Palu'da Menfeze Tuzaklanan Bomba Patladı: Baba ile 2 Çocuğu Öldü (3)

Elazığ VALİLİĞİ: PATLAMANIN SEBEBİYLE İLGİLİ SOMUT BİLGİLERE ULAŞILDIĞINDA KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK Elazığ Valiliği, Çetin Yıldırım ile çocukları Ensar ve Ecrin'in ölümüne neden olan patlamanın ardından yazılı açıklama yaptı.

Elazığ VALİLİĞİ: PATLAMANIN SEBEBİYLE İLGİLİ SOMUT BİLGİLERE ULAŞILDIĞINDA KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK

Elazığ Valiliği, Çetin Yıldırım ile çocukları Ensar ve Ecrin'in ölümüne neden olan patlamanın ardından yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: 'İlimiz Palu İlçesi, Bozçanak Köyü, Hamam (Hanönü) Mezrası yolu üzerinde 13 Haziran 2015 günü saat 17.00 sıralarında meydana gelen patlama neticesinde, adı geçen mezrada mukim 1982 doğumlu Çetin Yıldırım ile çocukları 2006 doğumlu Ensar Yıldırım ve 2012 doğumlu Ecrin Yıldırım adlı vatandaşlarımız olay yerinde hayatlarını kaybetmiştir. Olayın hemen akabinde bölgeye sevk edilen güvenlik güçlerimizin yaptıkları ilk inceleme neticesinde, patlamanın bir terör hadisesi olmadığı kanaatine varılmıştır. Palu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, olayın sebebi ile ilgili daha somut bilgilere ulaşıldığında kamuoyu ile de paylaşılacaktır. Olayda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.'

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Valiliği Çetin Yıldırım Hanönü Palu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title