Haberler

Palm City Mersin AVM, Sürpriz Hediyeler ile Sevgililer Günü'nü Kutluyor

Güncelleme:

Cefic tarafından yönetilen Palm City Mersin AVM, Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı sürpriz hediyeler ile ziyaretçilerini hem keyifli hem de kazançlı bir hafta geçirmeye davet ediyor.

8 – 14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya Palm City Mersin AVM mağazalarından aynı gün içerisinde tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan shop&win kart sahipleri katılabilecek.

Palm City Mersin AVM, kampanyaya katılan ziyaretçileri için AVM içerisinde Dev bir Ayıcık dekoru ve üzerine numaralar yerleştirdi. Ziyaretçiler Ayıcıklı dekor üzerinden seçecekleri numara ile kendileri ve sevdikleri için birbirinden güzel hediyeler veya shop&win para puan kazanma şansını yakalayacaklar.

8 - 14 Şubat tarihlerinde aynı gün içerisinde 75 TL ve üzeri alışveriş yaparak alışverişlerinize sürpriz hediyeler katabilirsiniz. Sevgililer Günü'ne farklı bir eğlence katmak ve eğlenirken kazanmak için Palm City Mersin AVM'ye davetlisiniz.

Palm City Mersin AVM kart noktasından başvuru formunu doldurarak isminize özel shop&win karta sahip olabilir, alışveriş yaparken para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title