Haberler

Pakistan Savunma Günü

Pakistan Savunma Günü-Pakistan'ın savunma günü nedeniyle Ankara'da resepsiyon düzenlendiANKARA (AA) - Pakistan savunma günü, Ankara'da düzenlenen resepsiyonla kutlandı.

Pakistan Savunma Günü- Pakistan'ın savunma günü nedeniyle Ankara'da resepsiyon düzenlendiANKARA (AA) - Pakistan savunma günü, Ankara'da düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Haroon Shaukat'ın ev sahipliğinde Atlı Otel'de düzenlenen resepsiyona, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz başta olmak üzere, çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı. Resepsiyonda konuşan Shaukat, Türkiye-Pakistan ilişkilerinin önemine değinerek, "Türkiye ile çok özel ilişkilerimiz var. İki kardeş ülke olarak bölgeye barış ve huzuru getiren iki önemli devletiz" dedi. Yılmaz ise Pakistan'ın büyük başarılara imza atacağına inandığını kaydederek, "Türkiye ile Pakistan arasındaki dostluk asla değişmez" dedi. -Pakistan Savunma Günü-Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz

Kaynak: AA / Güncel

Pakistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title